Vasárnap lazulj ezekkel a programokkal!

Először azért köszöntsd fel anyukádat, utána jöhetnek a programok.

Vaskakas Matiné: Misi mókus kalandjai

május 3. 11h

Hogy a vészhelyzet alatt se maradjunk vaskakasos élmények nélkül, a győri Vaskakas Bábszínház minden vasárnap 11 órakor elérhetővé teszi egy-egy előadás felvételét a gyerekek számára. Az előadásokat a színház hivatalos Youtube-csatornáján lehet majd követni.

 

Hófehérke és a hét törpe online

május 3. 10h; 18h

Az előadások a WonderPuck Utcai Fesztivál Facebook-oldalán lesznek elérhetők, a fenti időpontokban. Ha valaki lemaradna a hétfői és szerdai közvetítésekről, az hétvégén bepótolhatja. További információt a bábszínház honlapján található.

 

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

naponta, 17h

Móser Ádám harmonikás minden nap délután öt órakor ad egy minikoncertet, amin saját számait és improvizációit hallgathatod.

 


Lui Bűvész Live Show

május 3. 18h

Lui minden vasárnap mini Bűvész Show-val várja a rajongóit élőben. Ne maradj le a varázslatról! Kövesd a bűvészt a Facebookon, és garantáltan a te rosszkedvedet is eltünteti majd. LINK

 

Tompeti TV - 6. adás

május 3. 19h

Tompeti és Barátai újra a zenesarokban várják a gyerekeket online műsorukkal. Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, játékosságuknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket. Élőzenés koncertjükön sok érdekes hangszerrel is megismerkedhetnek a gyerekek, úgymint furulya, szájharmonika, arab és afrikai dobok, kazu, gitár és egyéb zenélő kütyük. A közvetítéshez ide kattintsatok!

 

Reby (NL)

május 3. 19.15h

A Karanténból Szól A Nóta vasárnapi vendége a holland Reby.

 

Pély Barna szobakoncert

május 3. 20h

Pély Barna május 3-án jelentkezik élőkoncerttel a saját nappalijából. A koncertet FB-oldalán lehet majd követni. 

 

Bagossy Brothers Company - Akvárium koncert filmpremier #goodmemories

május 3. 20h

Éld újra az Akvárium Klub koncertjeit! Kedd estétől 7 fantasztikus magyar zenekar Akváriumos koncertfelvételét fogják megosztani velünk, hogy kicsit felidézzük, milyen jó is volt együtt!

 

The Hour of Relief - Live Sound Relaxations

május 3. 20h

iamyank a nappalijából folytatja a Soul Healing Session-öket, ami azért jó, mert így mindenki hozzájut ezekhez a különlegesen nyugodt, csendes, befelé figyelésre késztető muzsikákhoz.

 

Belle Mt. (UK) Garden Wonder koncert

május 3. 21h

A hét utolsó Garden Wonder estjén az angol alter-pop Belle Mt. fog zenélni nektek.