Vasárnapi On-Off

Ha ügyesen keresgélsz, találsz már pár élő programot. Akár egyet sétálhatsz is Budapesten. Sőt, kettőt is! Ha lassan is, de talán már nyiladoznak a helyek.

Éljen a Grund! - Mese és valóság a Pál utcában (családi séta)

Kálvin tér, június 14., 10:00

Hogyan játszották a métát, mi köze a Pál utcaiaknak az Ősz utcához? Megbocsátottak-e Gerébnek a Pál utcaiak? Mi maradt ki a legendás Fábri-filmből? Ki volt az igazi Nemecsek? Ezekre mind választ kaphattok... 

Vasárnapi Iskola 6 - online fesztivál

június 14., 10:30

Nagyszabású online fesztiválsorozatot indít az A38 Hajó a Hajónapló.ma csapatával közös szervezésben, amelyben a Kárpát-medence mintegy száz zenei produkcióját juttatja el az érdeklődőkhöz tíz egymást követő vasárnapon. Az alkalmanként tíz bemutatkozó fellépő az A38 Hajón ad koncertet, amelyeket a Hajónapló élőben közvetít a Facebook-oldalán.

Pannon Várszínház: Csivir-csavar

június 14., 11:00

Taram tündér kertje egy titkokat virágzó, rejtélyes labirintus, ahol eltéved mindenki, aki nem ismeri a Szív szavát. Lili és Lala álomszerű utazásra indul e különös világba, melynek elvarázsolt lakói egy régi átokról mesélnek. Mi lehet az a titkos erő, amivel a gonosz átok megtörhető? S ha megtaláljuk, vajon el merjük-e hinni, hogy bennünk van? Ám ne legyen a mese címe Csivir-Csavar, ha közben rá nem jövünk, hogy az esemény szálai egy láthatatlan boszorkány kezében futnak össze...ITT

POSZT | Pandémia Okozta Színházi Találkozó

június 14., 14:00

Idén elmarad a magyar színházi élet legjelentősebb szakmai találkozója: ez adta az inspirációt, hogy a Partizán szervezzen egy olyan négynapos, tematikus beszélgetés- és vitaest sorozatot, amelyen a magyar színház legégetőbb, legfontosabb, legalultárgyaltabb kérdéseit, dilemmáit és konfliktusait beszélhetik át. Az események mindegyikét online közvetítik a Partizán youtube csatornáján és Facebook-oldalán, valamint minden nap rövid összefoglalóval jelentkezenk az előző nap legfontosabb történéseiről.

Új élet a lankákon – szecesszió és életmódreform a Városmajornál

39-es busz végállomás, június 14., 15:00

Ezen a sétán a mi hajunkba is belekap a századforduló szele és végigrepít minket a szecessziós részleteken, legyen az az iskolán, a templomon vagy a játszótéren.
Amiről szó lesz: detektívfelügyelő és delejezés, urbanizáció, Kós Károly, vasbeton, bérvilla, hajópadló, gömbkupola, vízgyógyintézet, Trombitás-ház.

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

június 14., 17:00

Móser Ádám harmonikás minden nap délután öt órakor ad egy minikoncertet, amin saját számait és improvizációit hallgathatod.

Apanap - Kovács András Péter, Csenki Attila, Felméri Péter, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor, Tóth Edu

Budapest Park, június 14., 17:00

Az előadás eredetileg a Corvin Dumaszínházba lett meghirdetve, az oda szóló jegyek érvényesek a Budapest Parkba.

Lui Bűvész Live Show

június 14., 18:00

Lui minden vasárnap mini Bűvész Show-val várja a rajongóit élőben. Ne maradj le a varázslatról! Kövesd a bűvészt a Facebookon, és garantáltan a te rosszkedvedet is eltünteti majd. LINK


Tompeti TV - 12. adás

június 14., 19:00

Tompeti és Barátai újra a zenesarokban várják a gyerekeket online műsorukkal.
A közvetítéshez ide kattintsatok!

Leszek Możdżer és a Holland Baroque: Improvizáció jazz-zongorára és régizenére

június 14., 19:30

A lengyel zongoristafenomén, Leszek Możdżer a modern európai jazz egyik legkarakteresebb figurája, a magyarországi jazzbarátok különböző formációk tagjaként és szólóban is találkozhattak már vele, például a Zeneakadémia pódiumán. Klikk ide!

¡Nosnach

If Café, június 14., 19:30

 

Moser Ádám és Kertész Endre zenél. A muzsikusokat és a muzsikát a helyszínen pénzadományokkal is lehet támogatni. A beltérben továbbra is van belépő.

 

Pátkai Rozina Trió

Szarvasi Vízi Színház, június 14., 20:30

2020. június 14-én 20.30 -kor Pátkai Rozina Trió - /Pátkai Rozina - ének, Korb Attila - harsona, Ifj. Tóth István - gitár/ a Szarvasi Vízi Színház színpadán, online foglalható ingyenes jegyek hamarosan megtalálhatóak a www.viziszinhaz.hu oldalon.

Dumaszínház - Megyünk a levesbe - Hadházi László önálló estje

Budapest Park, június 14., 20:30

Az előadás eredetileg a Corvin Dumaszínházba lett meghirdetve, az oda szóló jegyek érvényesek a Budapest Parkba.

Grease - Autósmozi Ráckevén

Autósmozi Ráckevén, június 14., 20:45

A klasszikus autósmozi lényege, hogy beparkolsz az autóddal a mozi helyszínére, beállítod az autód rádióján az adott frekvenciát és élvezed a filmet a saját autódból úgy, hogy a hangot a rádiód hangszórójából hallod. Vedd meg minél előbb a jegyed, hogy le ne maradj, hiszen az autósmozit csak 4 napra hozzák el hozzátok és korlátozott férőhellyel rendelkezik.

The Hour of Relief - Live Sound Relaxations

június 14., 21:00

iamyank a nappalijából folytatja a Soul Healing Session-öket, ami azért jó, mert így mindenki hozzájut ezekhez a különlegesen nyugodt, csendes, befelé figyelésre késztető muzsikákhoz. Klikk!