Vasárnapi programok

A cseresznyefáknak és a futóknak megtiltani nem lehet! zért hát kerekedjen fel a család, és ha nem csersznyézik, vagy fut, akkor fedezzen fel Erzsébetligeten szinte mindent! Akinek szép szakálla van, annak eljött a nagy napja, a többiek ott is hagyják, és elmennek tavaszt köszönteni valamely zenés rendezvényre.

Sakura ünnep

Füvészkert, április 22-23. 

Az ELTE Füvészkertben már sok éve hagyomány az évente megrendezett Sakura ünnep, amely mindig az áprilisi japán cseresznyefa virágzáshoz, Japán tradicionális ünnepéhez, az Ohanamihoz kapcsolódik. Ilyenkor, amikor a japán cseresznyefák virágot bontanak a Füvészkertben, a látogatók – a japán szokásokhoz hasonlóan – takaróra telepedve piknikezhetnek a kertben, gyönyörködhetnek a Sakura fák virágzásában.

38. Telekom Vivicittá

Budapest, április 22-23. 

A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! A Telekom Vivicittá 2023-ban is egy egész hétvégés futóünnep lesz, ahol az egész család mozoghat. Szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.

V. Érintés Fesztivál 2023

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Ház, április 22-23. 

Sajátíts el új masszázstechnikákat, táncolj, fejleszd önismereted, és hallgass előadásokat az érintés, intimitás és szexualitás témakörében! Több, mint 30 csoportos program vár téged az V. Érintés Fesztiválon! Mindenki számára fontos az érintés, mégis sokan keveset kapnak és juttatnak belőle, még családi és intim kapcsolataikban is. Az Érintés Fesztivál: egy új, hiánypótló rendezvénysorozat, melynek küldetése, hogy felhívja a figyelmet a szeretetteljes fizikai érintés fontosságára, és lehetőséget biztosítson az érintések különböző fajtáinak megismerésére és megtapasztalására, legyen az tánc, masszázs, vagy az érintés bármely más formája.

Legyél Te is felfedező! - családi kutatónap a természettudományok világában