Zellerszár és gumimaci P!nknek

A Szigeten ma este fellépő énekesnő különleges kérései között ezek is szerepelnek. Annyi biztos, hogy a koncert közönsége lenyűgöző élményt kap a világsztártól, aki az eddigi hírek szerint minden turné állomásán nagyon odateszi magát.

„Nincsenek szavak. És valószínűleg nincs olyan kép, ami alkalmas lenne a szombat esti P!nk show hangulatát s energiáját megfelelően visszaadni” – írta nemrég egy kritika P!nk Egyesült Államok-beli koncertjéről. Szigetes koncertjén is valami nagy látványosságra készül, akár még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekli néhány nagy slágerét… ma meglátjuk, mi jön össze belőle. 

Mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját - férje Carey, 6 éves kislánya Willow és csecsemő kisfia Jameson Moon. Ezért az öltözőjére vonatkozó kérése alapvetően az, hogy gyerekbarát legyen, ennek megfelelően a késeket is lássák el élvédővel. Az öltözőjében még két csokor fehér rózsát is látni szeretne, valamint többféle tea, organikus méz, organikus citrom és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs is sorakozik a listáján. De organikus legyen a szeletelt sárgarépa és zellerszár is. A táncoslányoknak gyümölcs és zöldséges tálat, avocadót, 70%-os csokit és egy zacsi gumimacit rendeltek. A fiú táncosok gumimacit nem kapnak, viszont kértek egy nagy zacskó csokiszeletet, a zöldségek és gyümölcsök mellett.   

P!nk egyébként majdnem napra pontosan 10 évvel ezelőtt is fellépet már a Szigeten, ahol ez a dala is elhangzott: