10 sztár, aki fergetegesen jól utánozza a kollégáit

Mark Hamill Harrison Fordot parodizálta iszonyú viccesen, Jack Black Dwayne Johnsont, A szikla pedig Schwarzeneggert.

Van-e viccesebb egy viccelődő hírességnél? Van bizony: amikor egy sztár a híres kollégáját parodizálja egy spontánnak tűnő tévéinterjúban! Ezekből gyűjtöttünk most össze egy csokorra valót – nevetésre fel!

1. Mark Hamill Harrison Fordot utánozza

Mark Hamillt sokan elintézik annyival, hogy ő az antiszínész csávó, aki 10 éves kisfiúként nyafogta végig a régi Star Wars-trilógiát (lásd az idevágó cikkünket), és aki nem csinált semmit az 1983-as A Jedi visszatér és a 2015-ös Az ébredő Erő között. Holott ez természetesen nem igaz, hiszen a Wing Commander 3 videójáték élőszereplős átvezető videóiban remekelt, no és persze a '90-es évek óta mark Hamill Joker örökös szinkronhangja. 1997-ben, a felújítva mozikba küldött őstrilógia körüli nagy felhajtás idején pedig Harrison Fordot utánozta fergetegesen Conan O'Brien talkshow-jában. Íme:

 

2. Ryan Reynolds a Narrátort utánozza

Ryan Reynoldsról már a Deadpool-filmek előtt is lehetett tudni, hogy nagy mókamester, és sokkal több tehetség van benne, mint hogy a Buliszervízben ökörködjön nem csoda, hogy az utóbbi két évtizedet azzal töltötte, hogy újabb és újabb akciófilmeket forgatott, amelyekben megvillantotta a húszdolláros vigyorát meg a kidolgozott izmait, aztán benyögött valami vaskos tréfát, a néző meg félrenyelte a kólát a röhögéstől (tipikusan ilyen alkotás volt tőle legutóbb a The Adam Project című sci-fi, amit már márciusban kikiáltottunk az év filmjének itt a PORT.hun). Szóval  Ryan Reynolds egy nagyon vicces fickó, különösen akkor, amikor a Graham Norton Show-ban utánozta a hollywoodi filmelőzetesek jól ismert hangját, a 2008-ban elhunyt Don LaFontaine-t:

 

3. Jack Black Dwayne Johnsont utánozza

Jack Blacket sem érdemes beskatulyázni, elvégre jóval több ő, mint a béna családi vígjátékok duci, de cuki balfácánja. A 2017-es Jumanji – Vár a dzsungel promóciós körútján például fergetegesen utánozta kollégáját, a pankrátorból lett szupersztár Dwayne Johnsont, aki történetesen ott ült mellette, és úgy röhögött saját magán, hogy majd' lefordult a székről. Tessék csak megnézni:

 

4. Dwayne Johnson Arnold Schwarzeneggert utánozza

No persze Dwayne Johnson nemcsak egy hollywoodi akciófilmekbe keveredett, muszklimiska pankrátor, hanem komikusként is simán megállja a helyét (még ha olykor nem is értjük azt az irgalmatlan nagy hype-ot, ami kialakult körülötte). A lenti videóban, ami egy 1999 környékére saccolt Pro7-adás részlete, iszonyúan vicces, ahogy a fiatal Szikla a nagy bálványát, Arnold Schwarzeneggert utánozza.

 

5. Emilia Clarke is Arnold Schwarzeneggert utánozza

Emilia Clarke igazából csak a Trónok harca tévésorozatban volt kőarcú, érzelemmentes uralkodónő. A valóságban még a harmincas éveit taposva is pont olyan, mint egy folyton csak hülyéskedő tinilány. Aki nem hiszi, nézze meg az alábbi Graham Norton Show-részletet, amelyben a Terminatort, azaz Arnold Schwarzeneggert utánozza Cara Delevingne, Jake Gyllenhaal és persze Schwarzenegger társaságában!

 

6. Kit Harington a Trónok harca szereplőit utánozza

A Trónok harca tévésorozat szereplőinél maradva: valószínűleg sokan még csak nem is sejtik, hogy Kit Harington egyáltalán nem az az örökké morgó savanyújóska, akit az HBO pompásan induló, de csapnivalóan véget érő fantasy szériájában megismerhettünk, hanem egy vidám fickó, aki bármikor benne van egy kis ökörködésben. 2017-ben például mi is megírtuk itt a PORT.hun, hogy azzal tréfálta meg április 1-jén a feleségét, a szintén Trónok harca-sztár Rose Leslie-t, hogy elrejtette a hűtőben a saját levágott fejét! Aztán nemcsak hogy videóra vette, ahogy a kedves neje sikítófrászt kap, és majdnem összeesik a konyha közepén, de be is mutatta The Jonathan Ross Show-ban. De a dilivonat nem állt meg ennyinél: Kit Harington szintén 2017-ben követte el az alábbi, Jimmy Kimmel Live-videót, amelyben a Trónok harca-béli kollégái szerepeire jelentkezik egy kamu castingon:

 

7. Van Damme az akciófilmes kollégáit utánozza

Jean-Claude Van Damme is képes bármikor hülyét csinálni magából egy tévéshow kedvéért, gondoljunk csak a Friderikusz Show-beli, 1997-es vendégszereplésére. A lenti videó is egy '90-es évekbeli tévés haknija, amelyben kiválóan utánozta híres-neves akciófilmes kollégáit, Sylvester Stallonét, Arnold Schwarzeneggert és Steven Seagalt:

 

8. Tom Hiddleston Robert De Nirót utánozza

A legjobb hollywoodi színészek mind britek, tartja a mondás. Tom Hiddleston erre az élő bizonyíték, akinek voltak ugyan a Marvel-blockbusterek előtt is jó filmjei, viszont az egész világ Lokiként szerette meg. Ő is nagyon viccesen utánozza a kollégáit, a Robert De Niro-paródiájával pedig egyszer még magát Robert De Nirót is megnevettette a Graham Norton Show-ban. Íme:

 

9. Alec Baldwin is Robert De Nirót utánozza

Amikor Alec Baldwin még nem azzal került be az újsághírekbe, hogy Rust forgatásán egy kellékfegyverrel halálos sebesülést okozott Halyna Hutchins operatőrnek, élő példája volt annak, hogy a Baldwin-családban igenis vannak jó színészek. 2017-ben, a Keresztapa bemutatójának 45. évfordulóján volt egy visszaemlékezős beszélgetés a legendás maffiafilm főszereplőivel, Al Pacinóval, Robert De Niróval, James Caannal – Alec Baldwin pedig fergetegesen utánozta mindannyiukat Conan O'Brien talkshow-jában.

 

10. Ariana Grande jobb Christina Aguilera, mint maga Christina Aguilera

Bár Ariana Grande a 2010-es évek elején olyan népszerű tévésorozatokban játszott, mint a Sam & Cat, a V, mint Viktória vagy a Scream Queens, ma már inkább énekesnőként ismert (bár a legtöbben sajnos valószínűleg akkor jegyezték meg a nevét, amikor 2017-ben az ő manchesteri koncertjén történt egy 22 halálos áldozatot követelő terrortámadás). A 28 éves popdíva már 15 éves korában, 2008-ban Broadway musicalben szerepelt, arról pedig, hogy mennyire technikás énekes, mindenki meggyőződhetett egy évekkel ezelőtti Jimm Fallon show-béli produkciója alkalmávaj, ahol szebben énekli Britney Spears és Christina Aguilera, és Celine Dion dalait, mint Britney Spears, Christina Aguilera és Celine Dion maga. Ezek után nem csoda, hogy a lenti műsorrészlet ma már 163 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on: