5 film, amelynek a sztárjai összeverekedtek egymással a forgatáson

A filmkészítés kifejezetten szenvedélyes szakma – mutatjuk is, hogy mennyire!

Országúti diszkó

Rowdy Herrington 1989-es akcióklasszikusában a balhés hely rendfenntartóját alakító Patrick Swayze partnere, Marshall Teague beszámolója szerint a minél nagyobb hitelességre törekedett, hogy minél jobban szórakoztassa a közönséget. Mindez egyebek mellett abban nyilvánult meg, hogy a nagy csúcspontot jelentő verekedés felvételekor, amire a két színész között került sor, valóban megküzdöttek egymással.

„A következő, amire emlékszem, hogy mindenki odasereglik körénk”

– mesélte Teague, aki szerint a stáb annyira megijedt a túlzott élethűségtől, hogy inkább félbehagyták a forgatást, hogy szétválasszák őket.


Fékezhetetlen

Tom Hardy nem egy izmos fickót eljátszott már a pályája során, Shia LeBeouf viszont nem tűnik túl kisportoltnak – viszont ami hiányzik fizikálisan, azt kipótolja agresszióval. Hardy elmondása szerint legalábbis színészkollégája konkrétan kiütötte John Hillcoat 2012-es gengszterfilmjének a forgatásán.

„Teljesen kiütött. Totál K.O. lettem”

– mesélte a sztár. „Ő egy eléggé rossz fiú. Ez tény. És elég félelmetes is. Tényleg ijesztő” – tette hozzá. A rendező mindehhez annyit tett hozzá, hogy az ökölharcra egy olyan jelenet után került sor, ahol nagyon sok feszültséget fojtottak vissza. Érdekes módon azonban LaBeouf cáfolta munkatársai szavait, és úgy finomította, hogy „ha sor is került verekedésre, az, hogy kiütöttem volna, nem egészen igaz”.


A kívülállók

Hiszitek vagy sem, Tom Cruise nem volt mindig az a vérprofi színész, mint napjainkban; sőt: fiatal éveiben kifejezetten forrófejű volt. Erről számolt be legalábbis Rob Lowe, aki Francis Ford Coppola 1983-as A kívülállók című filmjében forgatott vele együtt. Amikor ugyanis egy verekedésjelenetet próbáltak a kulisszák mögött, Lowe véletlenül túl erősen ütötte meg a kollégáját, aki erre teljesen begőzölt, minek köszönhetően egy komplett pusztaöklű bunyóra került sor közöttük.

„A sz*rt is kivertük egymásból”

– mesélte Rob Lowe, aki szerint Cruise „dühöngő őrültként” viselkedett a forgatáson. A munkálatok során egyébként tombolhatott a tesztoszteron a helyszínen, hiszen az említettek mellett olyan színészek játszottak még a filmben, mint Matt Dillon, Patrick Swayze, Ralph Macchio és Emilio Estevez.

 

Ez is érdekelhet

Előkerültek a 80-as évek kultikus filmjének castingvideói az ifjú Tom Cruise-zal és Patrick Swayze-vel

Maga a rendező, Francis Ford Coppola tette közzé A kívülállók szereplőválogatásán készült felvételeket.

Tovább

 

Minden héten háború

Ahogy arról Elképesztő celebviszályok, amikről nem is hallottál című cikkünkben is írtunk, az 1999-es Minden héten háború című sportfilm forgatása közben egy verekedős jelenet felvételekor annyira elszabadultak az indulatok a valóságban is LL Cool J és Jamie Foxx között, hogy tényleg ölre mentek egymással. A dolog végkimenetele az lett, hogy

LL Cool J kiütötte Foxxot,

aki ezért utóbb beperelte testi sértésért. Mivel mindketten zenészből lettek színészek, a viszálykodás később rapszámokban és a két sztár standup előadásaiban is folytatódott – de azóta állítólag már elásták a csatabárdot.

 

További sztárviszályok

Elképesztő celebviszályok, amikről nem is hallottál

Dwayne Johnson és Vin Diesel folytonos kakasviadaláról mindenki hallott már, mi is sokat írtunk róla. Na de tudtad például, hogy Will Smithnek nem Chris Rockkal volt először botrányos összezördülése?

Tovább

 

Harag

David Ayer olyan maximális realizmusra törekedett II. világháborús filmjében, hogy már jóval a forgatás előtt egymásnak eresztette szereplőit, hogy igazi bajtársiasság alakuljon ki köztük. Jon Bernthal beszámolója szerint a botcsinálta kiképzőtábor során a rendező arra buzdította őket, hogy küzdjenek meg egymással, és ennek érdekében egy ringet is elhelyezett a helyszínen. Szóval nem kevés „monokli és vérző orr” tarkította a filmezésig vezető utat.

A szereplőgárda tagjai közül ketten, Scott Eastwood és Shia LaBeouf különösen összerúgták a port, de ahogy fentebb már láthattuk, ez Shia LaBeouf esetében nem igazán számított újdonságnak.


(via Far Out)