A negyedik résszel befejeződik A feláldozhatók-sorozat

A feláldozhatók kevesebb volt mint egy jó film, de több mint egy bocsánatkérés Sylvester Stallone rossz akciófilmjeiért. Érezni némi nosztalgikus vágyat az alkotók részéről, ami arra irányult, hogy megmutassák, mit tudnak kedves szereplőik, a műfaj nagy öregjei.

Egy ideig még aranyos is volt a Feláldozhatók készítői részéről, hogy meglovagolták a filmekkel a nosztalgiahullámokat, de aztán már egyre kevésbé. A feláldozhatók 3 közel sem hozott annyi pénzt, mint a sorozat első két része, de a nemzetközi számok elégnek bizonyultak ahhoz, hogy még egy részt kikényszerítsenek a sorozatból. Úgy tűnik, a negyedik rész meg is valósul, 2018-ban már a mozikban láthatjuk.

Míg erről semmiféle hivatalos reklámot nem lehetett látni, addig a The Hollywood Reporter egy cikkben azt közölte, hogy a Splendid Film aláírt egy szerződést, amivel megszerezte a harmadik rész folytatásának német forgalmazási jogait. Mostanra pedig már biztos, hogy 2018-ban jön a 4. rész.

Azt persze még nem tudni, kik lesznek a legújabb epizód szereplői. Januárban Terry Crews azt mondta, hogy szerinte Stallone kiszállna a sorozatból, ha megkapná az Oscart a Creed című filmért. De Stallone nem kapott Oscart, szóval ha Crews logikáját követjük, még az is lehet, hogy vele készül el a folytatás.

Forrás: Slashfilm