Alakul a sztárparádé Tarantino új filmjében

Margot Robbie mellé végre újabb színésznő érkezett (nem is akárki), ezenkívül további két színész csatlakozását jelentették be a Once Upon a Time in Hollywoodhoz.

A produkció színészgárdája már eddig is nagyon imponáló volt, hiszen olyan neveket találunk köztük, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Kurt Russell, Tim Roth, Timothy Olyphant vagy Michael Madsen.

Dakota Fanning. Forrás: Steve Mack / Getty Images for DuJour

 

Melléjük most Dakota Fanninget, Damian Lewist és Luke Perryt szerződtették le. A gyereksztárként indult színésznő a Manson család egyik tagját fogja alakítani: azt a Lynette Fromme-ot, aki megpróbálta meggyilkolni Ronald Reagan amerikai elnököt. Lewis a színészlegendát, Steve McQueent játssza majd, a Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert Perry pedig egy Scott Lancer nevű karaktert.

Korábbi művéhez, a Becstelen Brigantykhoz hasonlóan a Once Upon a Time in Hollywoodban is keverednek majd a valóság elemei a fikcióval. Az 1969-ben, Los Angelesben játszódó műben az ellenkultúra és a hippi mozgalom hatására megváltozott Hollywood adja a hátteret: ebben a közegben próbál érvényesülni a DiCaprio által alakítandó levitézlett tévés westernsztár és kaszkadőre, akit Brad Pitt formál majd meg.

Damian Lewis. Forrás: Jerritt Clark / WireImage / Getty Images

 

Mivel DiCaprio figurája Sharon Tate (Margot Robbie) és Roman Polanski szomszédságában lakik, a főhősök valamilyen formában a Manson-gyilkosságokban is érintetté válnak. Tarantino szerint a film stílusában a Ponyvaregényt idézi majd, Caprio és Pitt kettőse pedig a legdinamikusabb sztárpáros lesz a vásznon Paul Newman és Robert Redford óta – így nem csoda, hogy a Sony 100 millió dolláros költségvetést biztosít a produkciónak, amit Sharon Tate meggyilkolásának ötvenedik évfordulóján, azaz 2019. augusztus 9-én mutatnak be az amerikai mozik.


(via Consequence of Sound)