Amber Heard búcsút intett Hollywoodnak, állítólag álnéven él Spanyolországban

Egyesek szerint eddig Mallorcán bujkált a kíváncsi szemek elől, de miután a helyi lapok megtudták, milyen híres vendégük van, Madridba költözött át a lányával.

Amber Heard a legfrissebb hírek szerint otthagyta Hollywoodot, és egy rövidebb mallorcai kitérő után a napfényes Spanyolország fővárosába, Madridba költözött a lányával. A 37 éves színésznő neve az elmúlt években szinte kizárólag csak azzal került be a hírekbe, hogy épp hol tart a jogi csatározása, amit a volt férje, Johnny Depp ellen folytatott a bíróságokon. Heard állítólag már nem is tervezi, hogy a közeljövőben visszatér Los Angelesbe.

Amber Heard azután menekült ki látványosan a hollywoodi reflektorfényből, hogy Johnny Depp megnyerte a rágalmazási pert Virginiában, amelyben Heard azt állította, családon belüli erőszak áldozata volt (a két sztár filmvászonra kívánkozó, egyszerre szomorú és nevetséges jogi purparléjáról mi is rendszeresen beszámoltunk itt a PORT.hun).

 

Forrás: Samir Hussein/WireImage; Mike Marsland/WireImage

 

A színésznő körülbelül egy hónappal a bírósági eljárás vége után eladta a kaliforniai Yucca Valley-ben lévő otthonát. Azóta nem is látták Hollywoodban. A Spanyolországba költözéséről a színésznő egyik barátja beszélt a Daily Mailnek:

Beszél spanyolul, és boldog ott, ahol a lányát neveli, távol a világ zajától. Nem hiszem, hogy annyira sietne visszatérni a munkába vagy Hollywoodba, de valószínűleg visszatér majd, ha eljön az ideje, és ha lesz egy megfelelő projekt.

Az új élet megkezdésébe azonban egy kis hiba csúszott: egy kis mallorcai faluban nemrégiben felismerték a színésznőt, és a The Times már októberben arról is beszámolt, hogy Amber Heard az önkéntes spanyolországi száműzetése során a Martha Jane Cannary álnevet használja. Ez egyébként nem más, mint a híres vadnyugati pisztolyhős, Calamity Jane valódi neve, így aztán (ahogy arról az El Diario de Mallorca is beszámolt), kissé pikáns, hogy Heard pont egy fehér westernhős álcája mögé bújik azok után, hogy Johnny Depp köztudottan szeret büszkélkedni azzal, hogy amerikai őslakosok leszármazottja, ráadásul a dédnagyanyja cherokee indián volt.

 

Forrás: John Shearer / WireImage / Getty Images

 

Az El País című spanyol lap így számolt be a színésznő spanyolországi letelepedéséről:

Amber Heard nem tűnik ki a külföldiek ezrei közül, akik a Baleár-szigetek legnagyobb turisztikai központjának utcáit benépesítik. [A színésznő] egyszerű látogatónak álcázza magát az angolul beszélő turisták óceánjában.

A Daily Mail forrása szerint azonban a színésznő mostanra feladta a mallorcai remeteéletet, mert a helyi sajtó elszólta magát az inkognitójával kapcsolatban, ezért inkább Madridban telepedett le. Egy másik informátor szerint „Heard tisztában van vele, hogy az ő ideje lejárt Hollywoodban, mivel Depp rajongói a vérét kívánják, és az A-listás sztárok többsége is határozottan Depp oldalán áll”.

A lapok Amber Heard képviselőit is megkeresték a színésznő spanyolországi letelepedésével kapcsolatban, de ők nem kommentálták a sajtóhíreket.

(via Uproxx)