Befutott egy ütős kedvcsináló Az új mutánsok című X-Men spin offhoz!

Az új videó az egyik fontos női főszereplőre fókuszál.

Sok-sok évnyi huzavona után most végre komoly esély van rá, hogy mozikba a 20th Century Fox stúdió utolsó (tehát még a Disney-be olvadás előtti időszakból megmaradt) X-Men témájú mozifilmje, Az új mutánsok! Ha a koronavírus második hulláma nem szól közbe, az Egyesült Államokban augusztus 28-án, Magyarországon szeptember 3-án láthatjuk a legújabb képregényadaptációt, amihez most egy vadonatúj kedvcsináló videó is kijött. Íme:

A Josh Boone által rendezett mozifilmben, ami inkább horror, mint klasszikus szuperhősös blockbuster, a Marvel-képregényből ismerős, de a mozifilmekben korábban főszerephez még nem nagyon jutó, különleges rendelkező, fiatal mutánsokat ismerhetünk meg. Danielle Moonstar, más néven Délibáb (Blu Hunt) illúziókat hoz létre mások félelméből. Rahne Sinclair (Maisie Williams), vérfarkassá tud átalakulni (bajban is lesz a fordító, hogy a  Wolfsbane-ből hogy lesz Farkas, hiszen ezt a nevet már ráragasztották szegény Rozsomákra!). Sam Guthrie (Charlie Heaton), alias Ágyúgolyó képes egy sugárhajtású gép sebességével repülni. Roberto da Costa, más néven Napfolt (Henry Zaga) elnyeli és felerősítve kilövi magából a nap energiáját. Varázs (Anya Taylor-Joy), azaz Iljana Raszputyin (aki nem más, mint Kolosszus kishúga!) pedig páncélban és varázskarddal jár-kel, sőt, teleportálásra is képes.

Kép: Port.hu

 

Ők mind egy titkos kísérletsorozatban vesznek részt egy eldugott szanatóriumban Dr. Cecilia Reyes (Alice Braga) vezetésével, de egyre inkább úgy érzik, hogy az ódon falak a börtönt jelentik a számukra, és nem a gyógyulást. Ráadásul bizonyos rosszban sántikáló entitások a hivatalos látogatási időre fittyet hányva mászkálnak az épületben... (via Geektyrant