Ben Affleck elárulta, mit súgott Jennifer Lopeznek a Grammy-gálán

Egy fontos, milliókat lázban tartó ügy kapott végre megnyugtató lezárást.

Ahogy a Port is megírta, a februári Grammy-díjátadón Ben Affleck látványosan szenvedett az önfeledten szórakozó felesége, Jennifer Lopez oldalán, mire az online mémgyártók azonnal akcióba lendültek, és rengeteg kép és videó készült vicces(nek szánt) kommentárok kíséretében. Az „incidenst” az tette igazán hírértékűvé, hogy Affleck a nyilvános szomorkodásban visszaesőnek számít, a külön nevet is kapott Sad Affleck-videóról mi is többször írtunk, de nem kevésbé szórakoztató az a 2016-os fotó, amelyik cigarettázás közben ábrázolja a sztárt.

A februári eset alaposan körbe lett járva, előbb a Daily Mail bízott meg egy profi szájról olvasót azzal, hogy fejtse meg a J.Lo és Affleck közötti párbeszédet, majd megszólalt egy „seat filler” is (a seat filler ül le a sztárok helyére, amíg azon nincsenek a teremben), aki tanúja volt egy beszélgetésnek a házaspár közt.

Most pedig maga Affleck is kommentálta az esetet a The Hollywood Reporternek adott interjújában, és azt állítja, a látszat ellenére jól szórakozott.

Jól éreztem magam a Grammy-gálán. A feleségem mindenképp elment volna, és úgy voltam vele, jó zene lesz, biztos élvezni fogom. A filmes díjátadókon csak beszédek és ilyen hangkeverésről szóló fejtágítók vannak."

 

 

Az ex-Batman kitért arra a virális pillanatra is, amikor úgy tűnt a közvetítésben, hogy van egy kis nézeteltérésük Lopezzel. A felvételen az látható, hogy a pár észreveszi, hogy a Grammy házigazdája, Trevor Noah melléjük ül le, és így ők is benne lesznek a képben. Affleck ekkor a feleségéhez hajolt, és a színész most elárulta, mit mondott neki:

Odahajoltam hozzá azzal, hogy ’Amint elkezdődik a felvétel, arrébb csúszok, és hagylak Trevor mellett ülni’, mire ő azt felelte, hogy: 'Meg ne próbálj itt hagyni! Ez egy férj-feleség dolog."

Affleck azt állítja, azért tűnhetett néha úgy, hogy kissé zavart, mert voltak olyan fellépők, akiket nem ismert, de nem is baj, mert ez elsősorban a felesége „munkahelyi rendezvénye" volt.

A színész kommentálta azokat a korábbi eseteket is, amikor ugyanígy megörökítették a szenvtelen arckifejezését.

Jártam már rendezvényeken úgy, hogy untam magam. Olyan is volt, hogy részeg voltam, egy csomószor, de azzal mégsem vádoltak soha.”

A Grammy-gála esetében viszont hiába feltételezték sokan, hogy részeg, akkor pont nem volt az. Affleck szerint a találgatások "érdekesek" voltak, mivel arra késztették, hogy átgondolja, mennyire kell beszélnie az alkoholizmusáról.

"Ez felveti azt a kérdést, hogy bölcs dolog-e elismerni a függőséget, mert bár sok az együttérző hang, de még mindig óriási a megbélyegzés. Úgy gondolom, hogy ez elriasztja az embereket attól, hogy jobbá tegyék az életüket."

via: THR