Brad Pitt már a leszállóágban érzi magát

Elmagyarázta, hogy miért gondolja úgy, hogy már az „utolsó szakaszban” jár.

A Port is beszámolt róla, hogy a GQ magazin páros interjút készített George Clooney-val és Brad Pitt-tel, amiben Clooney durva szavakkal illette Tarantinót.

„B*szódj meg, haver!” – üzente George Clooney Tarantinónak

George Clooney egy interjúban durva szavakkal illette kollégáját, akivel anno az Alkonyattól pirkadatigban is együtt játszott. Eközben Brad Pitt csak nevetett az egészen.

Az előzmények

 

Ugyanebben az interjúban Brad Pitt arról beszélt, hogy meg van győződve arról, hogy színészi karrierje „utolsó szakaszában” van - igaz, nem azért, amiért a rajongók gondolnák.

A színész nem a visszavonulást tervezi, csak a karrierjét a sport világában használt „szezonokban” méri. Az első szezon szerinte az, amikor belevág valaki a színészkedésbe, és az egész a felfedezésről szól, ami egyszerre izgalmas, érdekes és fájdalmas és szörnyű is.

„Aztán amikor beengednek a nagy ligákba, akkor az már egy másfajta, felelősségteljesebb játék, olyan dolgokkal, amikért felelned kell. De egyben lehetőség és öröm is, és olyan emberekkel dolgozhatsz, akiket igazán tisztelsz.”

Pitt szerint ő most már az utolsó szakaszban van.

„Értem, amit George magyarázott. A 80-as éveidben a tested egyre gyengébb lesz. És mégis ránézek Frank Gehryre [a legendás amerikai építészre]. Ő a legszebb ember. 95 évesen még mindig nagyszerű művészetet alkot, és gyönyörű családja van. Szerintem ez a képlet arra, hogy kreatív maradj és szeresd az életedet.”

Clooney hozzátette, hogy mindketten szerencsések, hogy meg tudják tervezni a jövőjüket, mert „olyan szakmában vagyunk, amely nem kényszerít a nyugdíjba vonulásra”.

Amikor arról kérdezték őket, hogy attól tartanak-e, hogy egy bizonyos kor után már nem kapnak szerepajánlatokat, Clooney azt mondta, hogy a színészek számára kétféleképpen lehet ezt megoldani.

„A telefon akkor nem csörög többé, ha az a döntésed, hogy továbbra is az a karakter akarsz lenni, aki 35 évesen voltál. De ha hajlandó vagy egy kicsit lejjebb lépni a híváslistán, és érdekes karaktermunkát végezni, akkor valahogy... meg kell békélned a gondolattal, hogy meg fogsz halni!”.

Clooney arról is beszélt, hogy meg szokta kapni az emberektől élőben, hogy idősebb, mint gondolták.

Erre én: ’63 vagyok, te hülye szarházi!’ Ilyen az élet. És amíg meg tudsz békélni a változás gondolatával, addig minden rendben van.”

via: THR