Brad Pitt megjavult, és élvezi

Angelina Jolie volt férje első interjúját adta válása óta. A filmkészítést most hanyagolja, mert szerinte az egy álságos megoldása lenne a problémákkal való megbirkózásnak.

A GQ Style-nak adott interjújában, - melyet a BBC szemlézett, - Pitt elmondta, hogy leállt az ivással, és terápiára is jár, ami segít neki a válás feldolgozásában. „Most kezdtem a terápiát” - mondta Pitt. „És imádom. Imádom! Két terapeuta után végre megtaláltam a számomra megfelelőt.” Az interjúban a színész beismerte, hogy keményen ivott és füvet szívott, ami elidegenítette a külvilágtól, a szeretteitől.

"Személy szerint nagyon nehezen fejezem ki az érzelmeimet. Sokkal jobb vagyok azok leplezésében" – tette hozzá Pitt.

Angelina Jolie 2016 szeptemberében jelentette be, hogy elválik férjétől. A pár 2004 óta volt együtt, de csak 2014-ben házasodtak össze. A válás bejelentését követően egy csúnya gyermekelhelyezési vitán is túl vannak, Pitt ellen pedig nyomozás is indult: a színészt gyerekbántalmazással gyanúsították meg, amikor egyszer a magánrepülőjükön annyit ivott, hogy önkontrollját elveszítve ordítozott a gyerekeivel, aminek többen tanúi voltak. Végül a nyomozást megszüntették, és hivatalosan is kijelentették, hogy Brad Pitt ártatlan. A színész elmondta, hogy a válás nagy változásokat indított el az életében. Azelőtt mértéktelenül itta a bort, vodkát, bármit, ami jött, azonban a válás hatására változtatott eddigi életén, és a bort áfonyalére és szénsavas ásványvízre cserélte. A válásról beszélve elmondta, hogy Jolie-val úgy döntöttek, félreteszik a gyűlölködést, és közösen dolgoznak ügyeik rendezésén, és a problémákat megpróbálják baráti stílusban, a nyilvánosság kizárásával megoldani.

Pitt a gyógyulási folyamat egyik fontos részének nevezte a kétkezi munkát, ami egyfajta terápiaként is hat rá. Karrierjéről pedig úgy nyilatkozott, hogy mostanában nem tekinti magát színésznek, és idén inkább magára koncentrál. „Úgy érzem, hogy most a film egy egyszerű menekülő útvonal lenne, hogy megszabaduljak ezektől az érzésektől. Már nem működik, főleg nem apaként."