Bréking! Milla Jovovich lesz a Hellboy 3 főgonosza!

A 41 évesen is szuperdögös színésznő alakítja a Blood Queen nevű boszorkánykirálynőt.

Az új Hellboy rendezője, Neil Marshall nem kisebb sztárt igazolt le a napokban a főgonosz szerepére, mint Milla Jovovich! A 41 évesen is szuperdögös színésznő fogja alakítani a Blood Queen nevű, ördögi hatalmú középkori boszorkányt a Hellboy: Rise of the Blood Queen munkacímen futó remake-ben.

Az már korábban kiderült, hogy nem Ron Perlman lesz a kőkezű vörös ördög, hanem a Stranger Thing seriffje, David Harbour. Perlman egyrészt 67 évesen már nem nagyon akar minden nap hajnalban kelni és 4 órát tölteni a sminkszobában, aztán ugyanennyit a forgatás végén is, és elég szomorú lett, amikor kiderült, hogy nem Guillermo del Toro lesz a rendező (mivel az ő évekkel ezelőtt leadott Hellboy 3-terve nagyon költséges lett volna).

Hellboy tanítómesterét és nevelőapját, a paranormális nyomozóirodát vezető Broom professzort Ian McShane alakítja az új filmben, a forgatókönyvet Andrew Cosby, Christopher Golden és a Hellboy-képregények atyja, Mike Mignola írják. A mozipremier 2018-ra várható. (via Geektyrant)