Brie Larson gyilkos szóviccel buzdította rajongóit a félidős szavazásra

Captain Marvelből Captain Marvote lett az Instagramon.

Az Egyesült Államokban kedden zajlott le a félidős választás, amely során a teljes képviselőházat újraválasztják, a 100 szenátusi hely közül 35 sorsa dől el, 36 államban pedig kormányzóválasztást is tartanak. Brie Larson, Captain Marvel megformálója egy gyilkos szóviccel (Captain Marvote) buzdított tegnap mindenkit voksolásra az Instagram oldalán:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CAPTAIN MARVOTE IS A BAD PUN BUT NOW THAT I HAVE YOUR ATTENTION PLEASE VOTE TOMORROW

Brie (@brielarson) által megosztott bejegyzés,

A Captain Marvel mozifilmre jövő márciusáig kell várni, viszont az eddigi információk és az előzetes alapján mindenképpen érdemes lesz beülni rá! Félig-meddig egy előzményfilm lesz, több jelenete is az 1990-es években fog játszódni, amikor Nick Furynak még volt haja, és nem hordott szemkötőt. A címbéli szuperhős, Captain Marvel ekkor még Carol Danversként szolgált az amerikai légierőnél.

Később egy bolygóközi elitkommandó, a Starforce tagja lett, és  a kree fajhoz tartozó Mar-Vell (Jude Law) oldalán harcolt a gonosz alakváltó űrfajzatok, a skrullok ellen, együtt bandázva többek között az azóta már Marvel-gonosztevővé előlépett, kalapácslengető Ronannel (Lee Pace). Utóbbi mellett sok olyan régi Marvel-szereplő is előkerül majd a filmben, akinek most majd egy kicsit jobban megismerjük a múltját. (via Independent)