Budapesten van Johnny Depp, Zendaya és Timothée Chalamet is

Deppet a Four Seasons Hotelben látták egy titokzatos nővel, Zendaya és Chalamet a Dűne 2-t forgatják nálunk.

Nem túlzás kijelenteni, hogy idén nyáron (is) egymásnak adják a kilincset Budapesten az amerikai szórakoztatóipar legnagyobb sztárjai, és fél Hollywood nálunk forgatja az új filmjét. Nem sokkal azután ugyanis, hogy az új Dűne Lady Jessicája, Rebecca Ferguson hétvégén a budapesti Pride-ról jelentkezett be az Instagram-oldalán, éles szemű rajongók máris kiszúrták, hogy Zendaya és Timothée Chalamet (akik szintén a látványos sci-fi eposz nálunk forgó második részének főszereplői) is megérkeztek már a magyar fővárosba.

Sőt, itt van Johnny Depp is, akit egy vörös hajú nővel láttak a budapesti Four Seasons Hotelben.

Az Amber Hearddel a média reflektorfényében pereskedő sztárt a budapesti Four Seasons Hotel előtt látták a rajongók egy vörös hajú nővel. A Nők Lapja Café úgy tudja, az illető egy franciatanárnő, akivel azért tölt sok időt Depp, mert a Jeanne du Barry címet viselő új filmjében (ami egyébként praktikus okokból Franciaországban, a versailles-i kastélyban készül, de a Marie Claire szerint Magyarországon is forgatnak hozzá jeleneteket) ő alakítja XV. Lajos francia királyt, és ehhez akarja tökéletesíteni a francia akcentusát. Valószínűleg most is ugyanarról a hölgyről van szó egyébként, akit a lesifotósok már korábban is kiszúrtak Johnny Depp oldalán, és legutóbb Olaszországban fotózták le őket. Íme:

De úgy tűnik, hogy a népszerű énekes-színésznő, Zendaya is megérkezett időközben hazánkba a Dűne 2 forgatására, ahol a fremen Chanit alakítja a grandiózus történetben. Egy szemfüles rajongó már kiszúrta őt a napokban egy olasz étteremben, ahova biztonsági őrökkel érkezett, ezért nem is rohamozták meg őt a rajongók. Később a Bevándorlási Hivatalban intézett el különféle hivatalos papírokat, ekkor kapták őt lencsevégre egy mobiltelefonnal a szemközti ablakból – a felvétel ezután a Blikk birtokába került. Íme:

Az új Dűne-filmek főszereplőjét, Paul Atreidest alakító Timothée Chalamet hazai rajongói már jóval szerencsésebbek voltak a magyar Zendaya-fanoknál. A fiatal színész ugyanis a We Love Budapest beszámolója szerint ellátogatott egy nagy múlttal rendelkező, fővárosi családi étterembe, a Rosenstein Vendéglőbe, ahol össze is állt egy közös fotó erejéig az étteremvezető Rosenstein Tiborral (a fotót a fia, a családi vendéglő másik vezetője, Rosenstein Róbert készítette és tette ki a Facebookra). Természetesen a kép alatt már elsütöttek egy-két „fűszeres” viccet, hiszen a Dűne egyik központi témája az űrutazást elősegítő hallucinogén fűszer.