Csak óvatosan: tele van a Twitter Doctor Strange-spoilerekkel!

Valaki rosszéletű elspoilerezte az egész filmet.

Holnapután (illetve premier előtt már holnap) debütál a mozikban a Doctor Strange az őrület multiverzumában, ami az előzetesek alapján teljesen eszement lesz, és sok-sok fordulatot ígér. A közönség közepén ülve még jobban működnek a csavarok és a meglepetések, mert nagyszerű érzés együtt örülni sok-sok emberrel – a Pókember: Nincs hazaútban is tapssal és ovációval fogadtak egyes jeleneteket, a Bosszúállók: Végjátékban pedig egy emberként ünnepelte a mozi teljes közönsége, amikor Amerika kapitány kimondta, hogy "Bosszúállók, gyülekező!" Csodálatos pillanatok ezek, de mindig akad egy barom, aki élvezi, ha tönkreteheti mások szórakozását. 

Valaki elkezdte elspoilerezni az új Doctor Strange történetét és meglepetéseit, sőt, még képeket is posztolt a filmből. Ezeket ugyan folyamatosan törölgetik, de lehetetlen eltüntetni az összeset,

így csak óvatosan a Twitterrel!

E sorok írója még csak megnyitni sem hajlandó – már jó előre megvettem a jegyet a holnap esti vetítésre, és minimum fő- és jószágvesztés várna arra, aki bármit is elspoilerezne nekem. 

via Index