Csoda történt: Dwayne Johnson és Jason Statham lenyomták a Bosszúállókat!

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

A Hobbs és Shaw negyedik hete vezeti a nézettségi toplistát, és a Szikla más rekordokkal is meg akarja szorongatni a Marvelt.

A Bosszúállók: Végjáték egy ideje már ott trónol minden bevételi lista élén: ezé a filmé minden idők legjobb box office bevétele (2,79 milliárd dollár!), a legjobb nyitóhétvége, a legjobb egynapos bevétel, a legjobb egyhetes bevétel, ez a legtöbbet szakító szuperhősfilm és így tovább. Most viszont maga Dwayne Johnson jelentette be a Twitterén, hogy trónfosztotta a királyt!

A Hobbs & Shaw lett az első olyan mozifilm, ami négy héten át megállás nélkül első tudott lenni a heti nézettségi versenyben, beelőzve ezzel a Pókember: Idegenbent, a Marvel kapitányt és a Bosszúállók: Végjátékot is!

A Szikla természetesen azt reméli, hogy ez csak a kezdet, és újabb Bosszúállók-rekordokat dönthetnek majd a porba (bár a film jelenleg még csak 687,9 millió dolláros összbevételnél jár).

A Hobbs & Shaw a hihetetlenül népszerű Halálos iramban franchise idén mozikba került spin offja, amiben Dwayne Johnson alakítja Hobbst, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat kigyúrt ügynökét, Jason Statham pedig a törvényen kívüli Shaw-t, az egykori brit elit kommandóst. Ezúttal azonban nem egymást kell péppé verniük, mint korábban, hanem a másikkal szövetkezve, együtt kell elkapniuk egy kibernetikusan felturbózott anarchistát (Idris Elba), aki megkaparintott egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget. (via Uproxx)

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás