Egyetlen másodpercre tűnik fel Amber Heard az Aquaman 2. előzetesében

Végre kijött egy trailer az idén decemberben érkező folytatáshoz, az Aquaman és az elveszett királysághoz. Vajon tényleg alig szerepel majd benne a botrányos Depp kontra Heard tárgyalás miatt kegyvesztetté vált színésznő?

A magyar mozikban december 21-én bemutatandó második Aquaman-film sztorija szerint Arthur Curry, azaz Aquaman (Jason Momoa) immár elfoglalta Atlantisz trónját. Amikor azonban a kegyetlen kalóz, Fekete Manta (Yahya Abdul-Mateen II) ismét a vesztére tör (és ezúttal a mágikus fekete háromágú szigony miatt még nagyobb az ereje), hősünknek szövetkeznie kell féltestvérével, az addig bebörtönzött Ormmal, Atlantisz korábbi királyával (Patrick Wilson).

Az előző film után öt évvel érkező folytatásban az említett színészeken kívül visszatér

Nicole Kidman, Temuera Morrison, Willem Dafoe, Amber Heard (aki épp csak felvillan a trailerben) és Dolph Lundgren is,

új szereplőként pedig mások mellett Pilou Asbæk csatlakozott a stábhoz. A rendező ismét James Wan.


Az elmúlt pár évben az Aquaman és az elveszett királyság egyébként a legtöbbször azzal került be a hírekbe, hogy miután volt férje, Johnny Depp beperelte az első film női főszerepét alakító Amber Heardöt, majd a színésznő nemcsak elvesztette a pert, de súlyos karaktergyilkosság áldozata is lett, továbbá a Depp oldalán álló feldühödött rajongók is azt követelték, távolítsák el a filmből, Heard azt állította, erősen visszavágták a jeleneteit.

A színésznő szerint az új filmben csupán igen redukált a szerepe, a direktor azonban ragaszkodik hozzá, hogy eredetileg is az volt a terv,

hogy miután az első film Aquaman és Mera (őt játssza Heard) romantikus kapcsolatára fókuszált, a második rész egy „bromance” lesz, amelyben a két féltestvért, Arthurt és Ormot láthatjuk akciózni. Nem egyedül Heard szerepét redukálták egyébként a folytatásban, hiszen az eredeti tervek ellenére Michael Keaton Batmanje sem lesz benne, az Uproxx értesülései szerint pedig végül Ben Affleck Batmanjét sem szerepeltetik az Aquaman és az elveszett királyságban.


(via Variety, Uproxx)

 

Így lett karaktergyilkosság áldozata Amber Heard

Az 5 legnagyobb leleplezés a Netflix Depp kontra Heard dokusorozatából

A streamingóriás három, egyenként 48-50 perces epizódból álló dokumentumfilm-sorozatát annak is érdemes megnéznie, aki azt hiszi, mindent tud a nagy port kavart ügyről.

Tovább