Egyre furább az új Krokodil Dundee

Néhány napja a semmiből bukkant fel az ausztrál krokodilvadász fiáról szóló film rövidke előzetese, méghozzá a komédiás Danny McBride-dal, de sokan gyanítják, hogy csak kamu az egész.

Korábbi hírek, belső értesülések, pletykák nélkül, a nagy semmiből bukkant elő a minap egy rövidke előzetes, amelyben a kitűnő Danny McBride, a legendás Kenny Powers megformálója, a tróger figurák szakavatott nagymestere egy szakadék szélén pózol, és egy böhöm nagy késsel keménykedik a maga sajátos stílusában - és az eredeti film klasszikus beszólását idézi.

Frissiben kijött egy másik ízelítő is, ebben már Chris Hemsworth is megjelenik.

A Krokodil Dundee a VHS-korszak egyik nagy klasszikusa - a Paul Hogan által alakított ausztrál macsó a videotékák olyan klasszikusai közé tartoztak, mint az Istenek a fejükre estek, a Cobra, vagy a Trükkös halál. Az 1986-os részt két évvel később folytatták, bár az kevésbé lett sikeres, majd valamiért 2001-ben elővették az akkorra már megöregedett krokodilvadász figuráját, ám a Krokodil Dundee Los Angelesben elég gyenge lett.

Az új folytatásban McBride Dundee nagypofájú, puhos fiát alakítja, a film mögött pedig a Rimfire Films, azaz ugyanaz a cég áll, ami az eredetiket is gyártotta. A simán csak Dundee című film valamikor nyáron jönne, de sokan gyanakodni kezdtek, hogy az egész csak kamu, és nem más, mint egy ügyes vírusmarketinggel megtámogatott Super Bowl spot. Pedig nagyon örülnénk egy igazi filmnek, mert McBride és Hemsworth komédiázását öröm nézni, még akkor is, ha csak azt hajtogatják, mint a fenti videóben, hogy "tényleg?". (Forrás: comingsoon.net)