Elképesztő fotók készültek Brad Pittről

Az 58 éves sztár a GQ magazinban egyszer olyan, mint egy túlcicomázott halott, máskor ő a szegény ember David Bowie-ja, vagy épp a Star Wars Han Solójának pszichedelikus verziója.

Egészen elképesztő fotók készültek Brad Pittről – a saját nyugdíjazásán gondolkodó 58 éves sztár ugyanis terjedelmes interjút adott a patinás GQ magazinnak. A képeket nézegetve a The Guardian csípős nyelvű újságírója egészen odáig ment a bizarr hasonlatokban, hogy szerinte

most már azt is tudjuk, hogyan fog kinézni Brad Pitt a ravatalon.

És valahol igaza is van... A rendkívül furcsa fotón Pitt haja hátra van fésülve, egy giccses aranymedált visel, valamint egy olyan pizsamaszerű inget, amely láttán még a Playboy-villában héderező Hugh Hefner is bizonyára elégedetten csettintene, ha még élne! A sztár egy (mű)virágokkal teli tóban(?) fekszik, a szeme nyitva, és épp egy gyík mászik rajta. A The Guardian szerint Brad Pitt úgy néz ki „mintha néhány temetkezési vállalkozó megpróbálta volna kicsinosítani a holttestét, mielőtt a családja megérkezik”.

 

 

És ez még csak a kezdet! Brad Pitt a többi képen egyszerre hasonlít Jim Morrison elrontott viaszbabájára, a szegény ember David Bowie-jára és a Star Wars-filmek Han Solójának pszichedelikus verziójára. A vicces kedvű kommentelők szerint ezeket a portrékat igazából nem is a GQ fotósa készítette, hanem egy mesterséges intelligencia képgenerátora.

Mások szerint Brad Pitt szakasztott olyan, mint ő lenne az Ofélia című híres festmény főhősnője, Hamlet szerelme.

Az eredeti GQ-interjúban egyébként van egy ménkű hosszú rész arról, hogy vajon Brad Pitt a hideg vagy a szobahőmérsékletű vizet szereti-e jobban. Egy másik szakaszban a sztár a nikotinos mentolos cukorkákról elmélkedik. Aztán egyszer csak elhallgat, az interjúkészítő pedig a döbbenettől elnémulva csak csodálkozni tud. Imigyen:

A csend különösen drámai, amikor Brad Pitt teremti.

A beszélgetés többi része pedig arról szól, hogy Pitt elmeséli az álmait (régebben például volt egy visszatérő álma, amelyben leszúrták). Ez az unalmas téma azonban egy ekkora sztár esetében épp elég tartalmas lehet ahhoz, hogy a GQ dizájnere felkiáltson: ha már Brad Pitt álmairól szól a cikk, akkor fotós is facsarjon ki ebből mindent, amit csak tud!

No, hát így lett Brad Pitt a világ legrosszabb David Lynch-jelmezes cosplay-ese...

(via The Guardian)