Élőszereplős Tarzan, Jégvarázs és Herkules a láthatáron!

Utóbbiban állítólag Danny de Vito lesz Philoktétész, aki 1997-ben a bohókás kis karakter eredeti hangja volt.

Nagyon úgy tűnik, hogy Danny DeVito visszatérhet ikonikus szerepébe a Herkules élőszereplős remake-jében, melynek a rendezését ismételten az a Guy Ritchie vállalta, aki az Aladdinnal pár éve 1 milliárd dollárt hozott a Disney konyhájára. Az eredeti Disney-rajzfilm 1997-ben debütált, és Zeusz lesajnált fiáról szólt, aki végül hőssé vált, és megmentette a világot Hádész haragjáról.

Bár a görög hérosz a történet elején elveszítette halhatatlanságát, az emberfeletti ereje megmaradt, így sikerült győedelmeskednie a gonosz fölött – a persze mindez nem ment volna Philoktétész, a félig ember, félig kecske mentor nélkül. A bohókás karakter hangját Danny DeVito kölcsönözte, így amióta bejelentették az élőszereplős remake-et, mindenki kíváncsi, újból övé lesz-e ez az ikonikus szerep.

Produkcióközeli források szerint nincs kizárva, hogy a Disney ismét leigazolja DeVitót Philoktétész szerepére.

 

Forrás: Stuart C. Wilson/Getty Images

 

Az viszont egészen biztos, hogy a Disney a Herkules mellett egy rakás másik korábbi animációjából is élőszereplős filmet fog gyártani. Néhány már ezek közül már javában készül (például a Hófehérke és a Vaiana) de állítólag hasonló remake lesz majd majd olyan emlékezetes animációkból is, mint A hercegnő és a béka, az Aranyhaj, az Atlantisz - Az elveszett birodalom, a Jégvarázs és a Tarzan. Produkcióközeli források szerint azonban ezek a filmek még csak a korai stádiumban vannak, ami azt jelenti, hogy valószínűleg eltart még egy darabig, amíg rendezőket főszereplőket talál hozzájuk a stúdió...  

(via Unilad & Looper)