Ezért perli Robert De Nirót az asszisztense

Állítása szerint vakargatnia kellett a hátát.

Jelenleg is zajlik a bírósági per, melyben Robert De Niro egykori asszisztense, Graham Chase Robinson perli a színészt 12 millió dollárra munkahelyi diszkrimináció vádjával.

Állítása szerint az Oscar-díjas színész számtalan olyan helyzetet teremtett, amiben fizikailag kényelmetlenül érezte magát.

Miként elmondta, az egyik ilyen az volt, hogy De Niro többször is megkérte, hogy vakarja meg a hátát, és azzal indokolta, hogy: „Szeretem, ahogy csinálod.” Ms. Robinson „hátborzongatónak és undorítónak” tartotta ezeket az esteket.

Forrás: Taylor Hill / FilmMagic / Getty Images

 

A 80 éves színész azt mondta, hogy ezek a kérések sosem voltak tiszteletlenek, ám Ms. Robinson azt állítja, hogy De Niro még a „k*rvájának” is nevezte. Állítása szerint olyan feladatokat is kapott, mint De Niro New York-i házának bérbeadása, valamint ajándékok beszerzése a színész gyermekeinek és egyéb családtagjainak. 2017-ben ugyan előléptették, ám a feladatai nem változtak (Ms. Robinsont 2008-ban alkalmazta De Niro ügyvezetői asszisztensnek. 11 éves munkaviszonya alatt 2011-ben a Canal Productions cég termelési igazgatója, 2017-ben pedig termelési és pénzügyi alelnöke lett. 2019-ben mondott fel.)

az előzmények

Nemi diszkriminációval vádolják Robert De Nirót

Egy korábbi alkalmazottja citálta bíróságra a színészt.

Tovább

 

Ugyanakkor De Niro is perli Ms. Robinsont, mivel állítása szerint készpénzt, ajándékkártyákat és elektronikus berendezéseket lopott a Canal Productions cégtől. De Niro barátnője, Tiffany Chen „pszichotikusnak” nevezte Ms. Robinsont.

(via Independent)