Ha ennyire félelmetes a hullákkal megpakolt Hóember trailer, milyen lesz a film?!

Új nemzetközi trailert kapott a Michael Fassbender főszereplésével készült film, mely Jo Nesbø azonos című regényéből készült.Nem lettünk nyugodtak a látottak után.

Azért egy dolog mégis megnyugtató: szinte biztos, hogy egy hihetetlenül izgalmas krimit kapunk. Könyvfeldolgozásoknál mindig ott van az a kínzó érzés, hogy vajon vissza tudja-e adni az olvasottak hangulatát, a könyv atmoszféráját, amit Nesbø, az egyik legfelkapottabb és legjobb norvég krimiíró teremtett. Nos, a trailer alapján valószínűleg ugyanolyan zaklatottak leszünk a film nézése közben, mint a könyv olvasásakor.


A sztori dióhéjban annyi, hogy adott egy sorozatgyilkos, aki imád játszani a hóval és a rendőrök idegeivel. És adott egy alkoholista detektív, bizonyos Harry Hole (Michael Fassbender), aki pedig megpróbál a gyilkos nyomára bukkanni. Annyi fogalma van róla, hogy az elkövetőt a hóesés inspirálja, akkor kezd el ölni, amikor elkezd esni a hó. Ez mondjuk Norvégiában viszonylag sűrűn megesik. Ő és partnere, Katrine Bratt (Rebecca Ferguson) összefüggést vél felfedezni pár régebben elkövetett, megoldatlan gyilkossági ügy között. És a gyilkosságokhoz jön még a magánéleti szál, és a kettő egy ponton természetesen összefonódik.

A filmet a svéd Tomas Alfredson rendezte, és a szereplők között feltűnik még Val Kilmer és J.K. Simmons. A Hóember októberben kerül a mozikba.