Hatalmas ökörség lesz a Foo Fighters horrorkomédiája

Pokolbéli lények szabadulnak el egy hírhedt rock'n roll kúriában, ahová azért cuccol be a banda, hogy felvegyék a tizedik albumát. Trailer.

A Studio 666 című kísértetházas vígjátékban a Foo Fighters tagjai, Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett és Rami Jaffee természetfeletti erőkkel küzdve veszik fel tizedik stúdióalbumukat. A zenekar egy, a rock'n roll történelmében nevezetes, hírhedt kúriába cuccolva szembesül a ház véres múltjával: kísértetekkel, pokolbéli szörnyetegekkel és egyéb rémséges jelenségekkel. Ezek pedig mind az album befejezését, mint a banda tagjainak életét veszélybe sodorják.

„Ez nem csak egy hátborzongató rock and roll ház.

Ez lehetővé teszi, hogy spirituális entitások lépjenek át a mi világunkba” – mondja a cameózó humorista, podcastvezető Whitney Cummings a trailerben.


A Studio 666-ot A balta harmadik részét és Slayer-videoklipeket jegyző BJ McDonnell rendezte, a főszerepekben a Foo Fighters tagjain kívül Will Forte, Jenna Ortega, Leslie Grossman és Jeff Garlin láthatók. A film Grohl története alapján készült, a forgatókönyvet Jeff Buhler és Rebecca Hughes írta. Bemutató február 25-én, bár valószínűleg hozzánk nem fog eljutni, hacsak valamikor fel nem bukkan valamelyik streaming szolgáltató kínálatában.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Címlapkép: YouTube / Foo Fighters

 

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.