Henry Cavill lesz Tom Holland új ellenfele a Pókember 3-ban?

A pletykák szerint Spider-Man: Home Run lesz a trilógia harmadik részének címe, amiben Kraven és Skorpió a két új főgonosz!

Eléggé jól fut mostanság Henry Cavill szekere: bár végleg szögre akasztotta Superman piros köpenyét, azért nem maradt munka nélkül, hiszen ő lett a Mission: Impossible - Utóhatás bajszos verőlegénye, a Netflixen futó Vaják sorozat pedig máris akkora siker, hogy még évekig forgathatja majd hozzá az újabb évadokat. A pletykák szerint ráadásul ismét egy szuperhősfilm főszerepét kínálták fel neki: állítólag ő lesz Kraven a Pókember 3-ban!

Forrás: Bad Robot

 

No de ki is az a Kraven? Szergej Kravinoffot, az arisztokratikus, civilizációtól megcsömörlött orosz vadászt még Stan Lee találta ki a '60-es években egy sokadik sablonos Marvel-gonosznak. Igazán ismert azonban csak a Kraven utolsó vadászata című, 1987-es Pókember-történettel lett, amiben elejtette vadászkarrierje legnagyobb zsákmányát, Pókembert, és a helyére állt, ezzel is bizonyítva felsőbbrendűségét a betondzsungel táplálékláncában. Persze a sírból kikelő, valójában nem meggyilkolt, csak elkábított Peter Parkernek ehhez azért volt még egy-két szava, és valószínűleg a filmváltozatban is lesz...

Forrás: Marvel Comics

 

A Pókember 3 másik főellensége állítólag Skorpió lesz. Ő már közel sem annyira izgalmas figura, mint Kraven, de persze ismert és kultikus alakja ő is a Pókember-képregényeknek az 1964-es első megjelenése óta. Annak ellenére, hogy a Keselyűhöz vagy Rinóhoz hasonlóan lényegében ő is csak egy állatmaskarás gonosztevő. A karaktert állítólag a Better Call Saul sztárja, Michael Mando fogja alakítani (aki nemrég ki is tett egy sokat sejtető skorpió emotikont a Twitterére). A Pókember 3 főszereplője továbbra is Tom Holland és Zendaya lesznek, akárcsak a korábbi részekben, az új film alcíme pedig Home Run, azaz Hazafutás lesz, ami a baseball meccsek ismert eleme és az abszolút siker szinonimája: ha az ütőjátékos akkorát üt a labdába, hogy az kirepül a lelátóra, akkor egy laza kocogással, vidáman integetve futhatja körbe a pálya összes bázisát. (via Then Idependent)