Itt az összes előzetes a hétvégi Comic-Conról!

A Sebezhetetlen folytatása, a Clone Wars, a Shazam!, az Aquaman és a Walking Dead 9. évada is kapott egy-egy új trailert.

A hétvégén zajlott le a geekek szokásos éves nagyszabású dzsemborija, a San Diegó-i Comic-Con. Ahol most már egyáltalán nem a képregényeken van a hangsúly, mint az 1970-es induláskor, hanem minden máson – leginkább persze a tévésorozatokon és mozifilmeken. A Comic-Con idejére időzített Godzilla 2-trailert és a Legendás állatok 2 előzetesét már megmutattuk, most következzen a többi!

Aquaman

A Disney Marvel-szuperhőseihez hasonlóan szépen lassan a DC és a Warner köpenyes igazságosztói is saját filmet kapnak. Az Igazság Ligájában feltűnt, kopoltyús izomkolosszus, Aquaman (Jason Momoa) idén karácsonykor fogja látványosan lepofozni az ellenséget – aki ezúttal a saját atlantiszi féltestvére!

Shazam!

A DC-fanok jövőre sem maradnak szuperhősfilm nélkül: 2019 tavaszán jön, lát és győz a nálunk Magyarországon jóformán ismeretlen Shazam! Ő nagyjából a szegény ember kicsi és savanyú Supermanje: egy szupererejű, repkedő, golyóálló fickó – aki amúgy civilben csak egy idétlen tinédzser. Az elsőre inkább szuperhősparódiának tűnő Shazam! talán végre feloldhatja a borongós Warner-filmek véget nem érő sorát, de pont emiatt a szokatlanul vicces stílus miatt nem tudni előre, hogy a 2019-es év legjobb vagy legrosszabb DC-filmje lesz... 

Üveg

M. Night Shyamalan eléggé eltűnt mostanra Hollywood élvonalából. Ahhoz képest legalábbis, hogy mekkora sztárrendezőnek kiáltották ki az ezredfordulón a Hatodik érzék után. A 47 éves „indiai csodagyerek” nem lett ugyan „az új Spielberg”, de sok rajongója van, aki a mai napig szereti a filmjeit. Ők 2019 januárjában egyszerre fogják megkapni A sebezhetetlen és a Széttörve folytatását, Üveg címmel.

Clone Wars 7. évad

2015-ben a rajongók nagy bánatára véget ért A klónok háborúja rajzfilmsorozat (nem a Genndy Tratakovsky-féle Szamuráj Jack-stílusú, hanem a „marionettfigurás”), de nyugi, 2019-ben jön az új évad, amiben ráadásul a közönségkedvenc Ahshoka Tano is visszatér.

The Walking Dead 9. évad

Sokan azt mondják, a Walking Dead ma már csak egy tántorgó élőhalott, és az AMC egykori legmenőbb sorozatának semmi értelme. Ráadásul nemsokára kilép az egyik főszereplő, Andrew Lincoln is, ami miatt a rajongók fele nem is akarja tovább nézni a Walking Deadet. Persze az október 7-én elstartoló 9. évadban még benne lesz a jó öreg Rick Grimes seriff, de a készítők folyamatosan kiírják majd a karakterét. (via Vulture)