Itt van Shyamalan beteg szuperhősfilmjének új trailere!

Új előzetes érkezett az Üveg című folytatáshoz, amelyben A sebezhetetlen és a Széttörve fura figurái esnek egymásnak.

Az már a múltkori, a San Diegó-i Comic-Conon bemutatott trailerből kiderült: az a sztori, hogy egy kíváncsi pszichiáternő (Sarah Paulson) közösen kezdi el kezelni A sebezhetetlenben bemutatott David Dunnt (Bruce Willis) és a Mr. Üvegként ismert Elijah Price-t (Samuel L. Jackson), illetve a Széttörve többszörösen hasadt személyiségét, Kevin Wendell Crumbot, vagyis a Fenevadat (James McAvoy).

A magyar mozikba jövő január 24-én érkező Üveggel így

teljessé válik M. Night Shyamalan rendhagyó szuperhős-trilógiája, hiszen az alkotás egyszerre folytatása mindkét korábbi filmnek.

A most nyilvánosságra hozott új előzetesből kiderül, hogy a közösen kezelt „szuperhősök” közül a Fenevad csakhamar elszabadul, és Dunn ered a nyomába, miközben Mr. Üveg afféle bábjátékosként irányítja a szálakat.

A visszatérő férfi színészeken kívül ismét megjelenik a Széttörve egyik áldozataként megismert Anya Taylor-Joy, és Charlayne Woodardot is viszontláthatjuk A sebezhetetlenből Elijah anyjaként, míg Spencer Treat Clark (Gladiátor, Titokzatos folyó) Dunn fiát alakítja; de szerepel a filmben a Fülledt utcákból ismerős Luke Kirby is.


(via Consequence of Sound)