Itt vannak az első képek az Igazából szerelem folytatásából

Már javában folyik az Igazából szerelem című kultikus romkom folytatása, a rendező saját Twitter-oldalán osztott meg pár fotót.

A jótékonysági célokkal életre hívott Red Nose Day Actually című tízperces filmben a korábbi hírek szerint a 2003-as Igazából szerelem szereplőinek mai életébe nyerhetünk betekintést. Emma Thompson nem vesz részt a forgatáson, mivel filmbéli párja, Alan Rickman 2016 januárjában elhunyt, és az epizód rövidsége miatt az alkotók úgy döntöttek, a 10 perces kisfilmben nem tudták volna méltóképpen visszaadni, mekkora tehetség is volt Rickman, és talán a visszaemlékezés elvonta volna a figyelmet arról a fontos ügyről, ami miatt tető alá hozták a folytatást.

Szerepelni fognak viszont a többiek: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Keira Knightley, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Liam Neeson, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Bill Nighy, Marcus Brigstocke és Rowan Atkinson.

A rendezőnő, Emma Freud Twitter-oldalára feltöltött fotók tanúsága szerint az egyik főszereplő, a miniszterelnököt játszó Hugh Grant épp egy sajtótájékoztatón vesz részt a film egyik jelenetében a Downing Streeten, sok-sok statisztával a háttérben - írja az Independent.

 

Freud a Natalie-t játszó Martine McCutcheonról is posztolt egy fotót, azzal a megnyugtató szöveggel, hogy „Miniszterelnökünk még mindig házas. És a hölgy még mindig bájos.


Freud korábban azt nyilatkozta, hogy sosem álmodott arról, hogy folytatást írjon az eredeti filmnek, de azt gondolta, hogy jó móka lesz megcsinálni ezt a tízperces részt, hogy lássuk, ki mit csinál manapság.
„Ki öregszik a legelőnyösebben? Azt hiszem, ez a legnagyobb kérdés…vagy egyértelmű, hogy Liam?”

A tízperces filmet a BBC1 március 24-én, a Piros Orr Napon sugározza majd, az NBC pedig rá egy napra, március 25-én.