Jackie Chan is beszállt a Lego Ninjago filmbe, itt az első trailer!

A Lego-kaland spin-offja szeptemberben jön ki, de már meg lehet nézni a trailerjét, amiben Jackie Chan hangját is ki tudja szúrni egy rutinos Chan-rajongó.

A Lego-filmeknél talán nincs is tökéletesebb merchendise-alapanyag, és mivel a 2004-es Lego-kaland nagy siker lett a közönség és a kritikusok körében is, 2017-ben két újabb Lego-film is a mozikba kerül: ma van a Lego Batman - A film premierje, és szeptemberben a Lego Ninjagoé.

A nindzsa-tematikára épülő lego-játék szolgál alapanyagául a filmnek, mely Master Builder Lloyd titkos életét mutatja be nindzsaként. Saját gonosz apjával, Garmadonnal kell szembeszállnia, hogy megvédje Ninjago városát. A trailerből ítélve ez a film is követi az elődök bevált sémáját: az ügyes animációt vegyíti a meglepően abszurd humorral, nem tisztel sem istent, se embert, aminek nagyon örülünk.

A főhősnek Dave Franco kölcsönzi hangját, akit legutóbb a Szemfényvesztők 2-ben láthattunk, valamint Justin Theroux, Olivia Munn és Abbi Jacobson mellett Jackie Chan is kockaemberbőrbe bújik.

A Guardian szerint a szeptemberi Lego-adag után 2019-ben várható a Lego-filmek legújabb része, valamint egy spin-offot is kapunk The Billion Brick Race címmel.