Jared Leto nagyon ideges lett, amikor megtudta, hogy a Jokerben már nem ő lesz Joker

Lehet, hogy nem kellett volna anno használt óvszert, gésagolyót és döglött patkányt küldeni ajándékba a színészkollégáinak?

Nem múlik el úgy nap, hogy ne esne szó Joaquin Phoenix Jokeréről a külföldi mozis oldalakon és itt a Port.hun! Nem csoda, hiszen a film a kritikusok szerint nyomasztó, de jó (sőt, majdnem zseniális képregényfilm), és úgy kaszált nem egészen egy hét alatt 281,6 millió dollárt, hogy elvileg R-kategóriás, vagyis a képregények fő célcsoportjának számító 17 éven aluliak csak felnőtt kíséretében ülhetnek be rá. Egyszóval óriási a felhajtás a Joker körül – ezért is került most elő a Warner eggyel korábbi Jokerének reakciója az új Jokerre.

A Warner képregényfilmek ügyeletes Jokere ugyanis korábban Jared Leto volt, aki a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című 2016-os szuperhősös blockbusterben alakította a Bűn Bohóchercegét. Az csak egy dolog, hogy a film a 746 millió dolláros bevétel ellenére nem lett se közönség-, se kritikuskedvenc alkotás, és mindenki próbálja inkább elfelejteni, de még Leto is teljesen meghülyült, miközben Joker szerepére készült. Állítólag annyira átlényegült a kettyós bűnözőfejedelemmé, hogy használt óvszert, gésagolyót, töltényt, valamint döglött patkányt és disznót küldött ajándékba a kollégáinak az első közös összeolvasásra... Ezek után érthető, hogy a színész nem lett a Warner szíve csücske, a Hollywood Reporter újságírója, Tatiana Siegel pedig egyenesen azt írta róla pár napja, hogy nagyon a szívére vette, amikor kiderült, nem ő lesz az új Joker-film Jokere:

Magára hagyottnak érezte magát és nagyon ideges lett.

Valószínűleg Leto furcsa viselkedése ahhoz is nagyban hozzájárult, hogy bár 2018-ban bejelentettek egy Suicide Squad spin offot a főszereplésével, valamint egy Joker & Harley munkacímű filmet, ezekről ma már semmit sem hallani. Harley Quinn viszont kapott egy saját filmet, ami 2020-ban mozikba is kerül. (via The Independent & Collider.com)