Jason Biggs elmondta, melyik Amerikai pite-jelenet az, amit ma már ki kellene vágni a filmből

Ugyanaz, ami a szexi Nadiát alakító Shannon Elizabeth-nél is kivágta a biztosítékot.

Hihetetlen, de igaz: tavaly ünnepelte a 20 éves jubileumát minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb prosztóvígjátéka, az Amerikai pite. Pont a jubileum kapcsán nyilatkozta azt nemrég a szexi szlovák cserediákot, Nadiát alakító Shannon Elizabeth, hogy ma, a #MeeToo mozgalom idején már biztosan nem lehetne leforgatni azt a jelenetet, amikor egy baki folytán nemcsak a "pitekufircoló" Jim haverjai, hanem az egész iskola végignézi a neten keresztül Jim és Nadia igen hamar véget érő szexjelenetét.

Kép: InterCom

 

Ezt egyébként ma már a Jimet alakító Jason Biggs is vállalhatatlannak tartja:

Az egy nagyon speciális időszak volt, akkor indult el az egész internet. Tudod, volt az a jelenet a webkamerával, na azt egyébként ma már senki sem engedné leforgatni. Nem csinálnám meg, és nem is lehetne megcsinálni, mert elfogadhatatlan, amit [a jelenet] bemutat. Akkoriban viszont, emlékszem, elolvastam a forgatókönyv idevágó részét, és sokkot kaptam, hogy már kamerát is lehet szerelni egy számítógépre! De ezt ma már kivágnám.

Ma már akár per is lehet abból, ha valakiről a tudtán kívül mobiltelefonos vagy rejtett kamerás kép készül, amikor meztelen, mondjuk zuhanyzás, szoláriumozás vagy egy próbafülkés ruhavásárlás alatt. Ugyanígy mások privát dolgait sem lehet annak beleegyezése nélkül megosztani az interneten.

Kép: InterCom

 

Jason Biggstől és az Amerikai pite többi sztárjától azt is rendszeresen megkérdezik az újságírók (és a rajongók is a közösségi oldalakon), lesz-e Amerikai pite 5. A nagy reunion félig-meddig összejön majd a következő hetekben: február 23-án indul Jason Biggs új sorozata, az Outmatched a Foxon, amiben benne lesz Alyson Hannigan (a zenetáboros lányt alakította a Pite-filmekben) és Eddie Kaye Thomas (ő volt Finch, akinek hashajtót öntöttek a moccacinójába, és aki összeszűrte a levet Stifler mamájával), de nem az Amerikai pite-beli karaktereikként térnek vissza, hanem olyan szülők lesznek, akik eléggé túlzásba viszik a kényszeresen fiatalos menősködést. (via Movieweb)