Jason Momoa válni készül, felrobbant az internet

Elárasztották a közösségi médiát az „Úristen, Momoa újra szingli!”-mémek.

„Jason Momoa szingli”-mémek lepték el az internetet, miután a két ismert hollywoodi színész, Jason Momoa és Lisa Bonet úgy döntöttek, négy év házasság után elválnak. A pár egy közös nyilatkozatban jelentette be a szakítást Momoa hivatalos Instagram-fiókján:

Megosztjuk mindenkivel a családunkat érintő hírt, miszerint elválnak útjaink a házasság kötelékében. Ezt nem azért osztjuk meg, mert úgy gondoljuk, hogy hírértékű, hanem azért, mert így éljük az életünket: méltósággal és őszintén. (...) Odaadásunk rendíthetetlen az élet szentsége és a gyermekeink iránt. Meg kell tanítani a gyermekeinknek, hogy mi minden lehetséges. Megéljük az imát. Győzzön a szeretet!

Lisa Bonet és Jason Momoa 2005-ben kezdtek randizni, de csak 2017-ben kötötték össze hivatalosan is az életüket. A közleményük alapján valószínűleg a szakításuk után is együtt nevelik majd gyermekeiket, a 14 éves lányukat, Lolát és a 13 éves fiukat, Nakoa-Wolfot.

Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 

Bár a hollywoodi álompár szakításának híre számos rajongót sokkolt, sokan a Twitteren kommentálták a helyzetet, és vicces mémekkel reagáltak az Aquaman sztárjának szingli státuszára. Jelenleg internetezők ezrei utalgatnak  tréfásan arra, hogy most már végre nekik is van esélyük a válófélben lévő Momoánál:

Hű... Jason Momoa egyedülálló?!?!? Azta.

 

Várjunk csak, Jason Momoa szingli lett? El az utamból!

 

Ma jött ki a rendkívüli hír, hogy Jason Momoa szingli lett...

 

JASON MOMOA SZINGLI LESZ! Csak mondom, hogy ha szüksége van egy vállra, nekem épp van 2 is szabadon.

 

 

 

Valaki épp most közölte, hogy Jason Momoa SZINGLI.

 

Én: Miért sminkelsz? Elmegyünk valahova?
Ő: #JasonMomoa újra szingli.
Én: Ó.

(via Sportskeeda.com)

 

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.