Jóbarátok-stílusú poszterrel támad a Harley Quinn-film szereplőgárdája

Harley Quinn, Vadásznő, Fekete Kanári, Cassandra Cain és Renee Montoya két gothami bunyó között a Central Perk kanapéján héderezik.

Ahhoz képest, hogy Cathy Yan rendező egy R-kategóriás, csajos gengszterfilmnek harangozta be korábban a 2020 februárjában mozikba kerülő Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című fura képregényadaptációját, most egy egész szolid, Jóbarátok-utánérzésű plakát reklámozza a kettyós Harley Quinn első önálló filmjét. Ilyen viccet persze könnyen össze tud hozni a Warner, hiszen a DC képregényhősök és a Central Perk kávézó kanapéján héderező New York-i barátok jogai is ennél a stúdiónál vannak.

A képen a Harley Quinn-jelmezes Margot Robbie mellett jobbra láthatjuk Rosie Perezt, aki Renee Montoyát, az elszánt gothami nyomozónőt alakítja a filmben. Hátul középen Jurnee Smollett-Bell, azaz Fekete Kanári támaszkodik, előtte Ella Jay Basco ül (ő lesz Cassandra Cain, aki a DC-képregényekben egy időben Batgirl is volt), balszélen pedig Mary Elizabeth Winstead látható, mint Vadásznő. Ők a címbéli Birds of Prey, azaz Ragadozó madarak lánycsapat, akik móresre akarják tanítani a gothami alvilág királyát, Fekete Maszkot (Ewan McGregor) és a neki dolgozó sorozatgyilkost, Viktor Zsaszt (Chris Messina), miután két gengszter elrabolja a fenti képen is látható Cassandrát. (via Geektyrant)