Jonah Hill felismerhetetlenre fogyott

A színész miután a 2016-ban bemutatott Haverok fegyverben forgatására felhízlalta magát, most nagyjából húsz kilótól szabadult meg.

A rajongók is csodájára járnak az átalakulásnak, és sorra jelennek meg a lesifotók a Twitteren Hillről, amiken szinte nem is lehet felismerni, annyira jó formában van. Volt olyan Twitter-bejegyzés is, amin az egyik rajongó azon lamentál, hogy Jonah Hillből biztosan több változat készült, akik a világ más és más pontján tűnnek fel ugyanabban az időben.

 

 

Természetesen erről szó sincsen, a színész a táplálkozása megváltoztatásával és sporttal érte el a formáját. A Haverok fegyverben című filmben még hihetetlenül kövéren játszott, a szerep kedvéért több mint húsz kilót szedett magára, de mostanra – a képek tanúsága szerint – az utolsó grammig leadta. Sok rajongója belőle merít erőt az átalakuláshoz – ahogy a fotók is bizonyítják, Hill sokkal egészségesebben néz ki, ami tényleg segíthet pár emberen a motiváció megszerzésében.

 


"Azt kívánom, bárcsak lenne valami szuper dolog, egy csodapirula vagy egy dzsinn, vagy valami, de aztán elmentem egy táplálkozási szakértőhöz, aki elmondta, mit egyek, hogyan változtassak a szokásaimon, stb.” - nyilatkozta még 2011-ben.

„Azt figyeltem meg, hogy a japán konyha nagyon sokat segített.”

 

Azt is hozzátette, hogy sokkal több kilótól tudott megszabadulni, amikor leállt a sörivással.

„Bosszantó, mert amikor nem iszom sört, tényleg nagyon vékony vagyok. Aztán amikor meg iszom, egy kicsit meghízom.”

 

Haverok fegyverben

 via Independent