Kiakadt William Baldwin Sharon Stone közös filmjüket érintő vádjain

A színésznő nemrég megnevezte azt a producert, aki arra kérte, bújjon ágyba kollégájával, hogy minél jobb legyen köztük a kémia a Sliverben.

Ahogy arról korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk, a 66 éves színésznő először 2021-es, tavaly óta magyarul is olvasható memoárjában írt az esetről, de akkor még nem árulta el, hogy kiről van szó.

Robert Evans producert csak a napokban, a Louis Theroux Podcast legutóbbi epizódjában nevezte meg.

 

Korábbi cikkünk a témában

Sharon Stone megnevezte a producert, aki arra kérte, bújjon ágyba William Baldwinnal

Az illető Robert Evans volt, aki úgy gondolta, ha nincs meg a két főszereplő közt a kémia, akkor bukás lesz a Sliver című thriller.

Tovább


Evans egyébként már 2019-ben meghalt, van viszont valaki, aki magára vette Stone vádjait: Sliver-beli partnere, William Baldwin, aki az X-en írt egy hosszas posztot az ügyben (Baldwint kolléganője vallomásának valószínűleg az a része zavarta, hogy a producer Stone szerint azt mondta, hogy ha lefekszik vele, akkor jobb lesz a színészi játéka).

„Nem igazán értem, miért beszél rólam folyamatosan Sharon Stone ennyi évvel később. Még mindig szerelmes belém, vagy még mindig zavarja, hogy nem foglalkoztam vele? Mondta vagy nem mondta Janice Dickinson barátnőjének a próbafelvételünk után, amikor összefutottam velük a reptéren, hogy el fogja érni, hogy annyira belezúgjak, hogy forogjon a fejem? Szóval én is rengeteg mocskot tudok róla, amitől meg az ő feje forogna, de csendben voltam.


Az a mese ráadásul, hogy volt egy találkozóm Bob Evansszel, ahol arra kértem, hogy hadd koreografálhassam úgy az utolsó szexjelenetet, hogy ne kelljen csókolóznom vele (ahogy az a fotón is látható), puszta kitaláció.

Talán írnom kéne nekem is egy könyvet, és elmesélni azt a rengeteg kiakasztó, szaftos és nagyon nem profi sztorit Sharonról.

Az aztán vicces lenne” – írta a színész a korábbi Twitteren, ahol Billy Baldwinként található meg.


(via Uproxx)