Kiderült az új Bond film szereposztása

Hivatalosan is bejelentették, kik játszanak a most készülő folytatásban, amelynek azonban a címe továbbra is rejtély.

Az így egyelőre Bond 25 munkacímen futó produkció (a szám sorszámot takar, azaz a 007-es franchise történelmében ez lesz a huszonötödik hivatalos Bond film) nyitó sajtótájékoztatóját Jamaicán tartották, itt írta ugyanis a filmek alapjául szolgáló regényeket Ian Fleming, és nem mellesleg forgattak is itt Bond kalandot.

Sőt Barbara Broccoli producer tájékoztatása szerint az új rész is itt kezdődik majd, mivel a sztori szerint James Bond éppen szünetet tart, és Jamaicán piheni ki a fáradalmait. A sajtótájékoztató egyébként Jamaicán belül Fleming GoldenEye nevű birtokán zajlott, ahol a két producer, Barbara és Michael Broccoli rövid felvezetőjét követően, miután felfedték a kilétüket, a készülő film több sztárja is megjelent.

Sok meglepetést egyébként nem okozott a bejelentés, hiszen a készítők gyakorlatilag csak megerősítették az eddigi pletykákat: a Bond 25-ben benne lesz tehát a korábbi filmekből – természetesen Daniel Craig Bondja oldalán – Léa Seydoux (Madeleine Swann), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner) és Ralph Fiennes (M).

Új arcként Billy Magnussen (Éjszakai játék, Aladdin), Lashana Lynch, David Dencik (Fácángyilkosok, Férfiak és csirkék), Ana De Armas és Dali Benssalah csatlakozik a stábhoz, a főgonoszt pedig – ahogy arról korábban már többször írtunk – a Bohém rapszódiából ismert Oscar-díjas Rami Malek fogja játszani. Malek éppen New Yorkban forgat, ezért nem lehetett jelen a bejelentésnél, de egy rövid videoüzenetben beköszönt (lásd fentebb, ahol az eseményen készült teljes, húszperces videó is visszanézhető).


(via Variety)