Kiderült, kinek köszönhetjük a 40 éves szűz szőrtelenítős jelenetének cifra káromkodásait

Judd Apatow rendező egy talkshow-ban elevenítette fel a 2005-ös, Steve Carell főszereplésével készült vígjáték forgatását.

Habár egy páran már ismerték a Különcök és stréberek című sorozatban való részvétele miatt, az igazi ismertséget a 40 éves szűz című komédia hozta meg Judd Apatow számára, ahogy Steve Carellnek, a főszereplőnek is ez jelentette a nagy kiugrást. És van még valaki, akire a legtöbben innen emlékeznek – bár ő ezt egyáltalán nem szerette volna.

Kelly Clarkson az első American Idol győztese, azóta háromszoros Emmy-díjas, sikeres énekesnő, aki több mint 25 millió albumot adott már el – de mindez nem számít, hiszen amióta Carell figurája az ő nevét üvöltötte a 40 éves szűz azon jelenetében, amelyben legyantázzák a mellkasát (legalábbis egy részét), mindenki csak ezt emlegeti neki.

„Tök mindegy, mi mindent csinálok az életben, senki nem emlékszik semmi másra, csak erre.

Hiába énekeltem már a pápának is. Neked köszönhetem, hogy Steve Carell az én nevemet kiáltotta?” – szegezte neki a kérdést Clarkson saját talkshow-jában Judd Apatow-nak, aki azt válaszolta, hogy Seth Rogen (a film egy másik szereplője) volt a hibás.

A jelenet felvételekor ugyanis egy kartonpapírra írtak fel mindenféle káromkodást Carellnek, aki onnan puskázhatott, és a ronda szavakon kívül (ezeket most a műsorban ki is takarták) felírtak pár ártalmatlanabb, de viccesen hangzó gyalázkodást is (pl. cowboygatya, lüktető majomfarok) – és ezek között valóban ott látható Kelly Clarkson neve is, méghozzá (a rendező állítása szerint) Seth Rogen kézírásával. (A magyar szinkronos verzióban mindez nem maradt meg, abban a főhős leginkább a gyantázós nőt gyalázza nagyon csúnyán; az ártalmatlanabb káromkodások közül mi csak egy „lucskos kátyút” vélünk kihallani.)


(via Uproxx)