Liam Neeson lehet az új Leslie Nielsen

Az idős akciósztárt felkérték a Csupasz pisztoly reboot főszerepére, de nem biztos benne, hogy jó ötlet-e elvállalni.

Az észak-ír színész, aki karrierjének (eddigi) utolsó szakaszában átképezte magát akcióhőssé, a People TV Show-nak elárulta, hogy a Family Guy atyja, Seth McFarlane megkereste azzal az ötlettel, hogy támasszák fel együtt a Csupasz pisztoly-filmeket.

Ez vagy kivégzi a karrierem vagy új irányba állítja.

Fogalmam sincs, őszintén” – tette hozzá, nyilván arra utalva, hogy ha beleveti magát a paródia műfajába, akkor utána senki nem fogja már komolyan venni akciósztárként.

Ami azt illeti, már most is rezeg a léc erősen, az idén 70 éves Neeson ugyanis maga nyilatkozta azt a Today show-ban, hogy még mindig huszonévesekre írt szerepeket ajánlanak fel neki. „Azt hiszem, az akciószerepekről le kell nemsokára mondanom. A nézők ugyanis nem hülyék, fel fog nekik tűnni, hogy »b*ssza meg, ez a Liam Neeson fickó már 71, 72, 73...« Egy ponton abba kell hagynom.”

Forrás: StudioCanal

 

A színész ettől függetlenül élvezi az akciósztárságot. „A forgatókönyvek jók, én meg

úgy érzem magam, mint egy édességboltba beszabadult gyerek.”

Imádja azt is, hogy feleolyan idős embereket intézhet el a filmjeiben. Épp befejezett egy forgatást Ausztráliában, ahol az egyik verekedős jelenetben alig kapott levegőt, és megkérdezte két zihálás közt, hogy mennyi idős a partnere, aki láthatóan meg sem izzadt. Kiderült, hogy pont annyi, amennyi az idősebb fia, 25.

A színészt a magyar nézők legközelebb Martin Campbell akcióthrillerében, a Memoryban láthatják majd, ahol többek közt Monica Bellucci és Guy Pearce lesz a partnere.

via: IndieWire