Megkéselték az egykori gyereksztárt

Corey Feldman ellen állítólag gyilkossági kísérletet követtek el.

Az esetről maga a színész számolt be Twitter-oldalán.

„Ma este megtámadtak. Egy férfi kinyitotta a kocsim ajtaját, majd megszúrt valamivel.

Kérlek, imádkozzatok értünk! Hála istennek csak én és a testőröm voltunk az autóban, amikor három férfi közeledett felénk. Mialatt elvonták a testőröm figyelmét, az egyikük felrántotta az ajtót, és megtámadott. De jól vagyok!” – írja Feldman, akit olyan filmekben láthattunk, mint a Kincsvadászok, az Állj mellém!, Az elveszett fiúk vagy a Szörnyecskék.

Az egykori gyereksztár arra is utalást tett, hogy egy olyan banda áll a támadás mögött, akik már egy ideje fenyegetik a közösségi médián keresztül. Feldman beszámolója szerint a rendőrség emberölési kísérlet miatt nyomoz. Még az is lehet, hogy az esetnek köze van ahhoz, hogy a színész korábban feltárta, hogy mind őt, mind barátját és kollégáját, Corey Haimet éveken át szexuálisan zaklatták a filmipar pedofiljai.

Feldman erről már 2013-as memoárjában írt, nemrégiben viszont újra szót emelt a felháborító ügyben, és kampányt is indított a hollywoodi gyerekmolesztálók lebuktatása érdekében. „Az a tervem, hogy feltárom, mi zajlik a szórakoztatóipar világában, ami a perverzeket és pedofilokat illeti. Kapásból fel tudok sorolni hat nevet, közülük az egyik ráadásul a mai napig hatalmi pozícióban van.

És van egy olyan történetem is, amelyben a pedofil tevékenység közvetlenül egy nagy stúdióhoz kapcsolódik”

– mondta akkor a színész.


(via NME)