Michael Madsen reagált a családon belüli erőszak vádjára

Tarantino kedvenc színésze állítólag meglökte a feleségét és kizárta a malibui házukból – szerinte viszont a tőle elhidegült felesége tört be hozzá, miután vitájuk támadt a fiuk öngyilkossága miatt.

A 66 éves Michael Madsent, Quentin Tarantino filmjeinek egyik állandó szereplőjét augusztus 18-án kora hajnalban vették őrizetbe családon belüli erőszak vádjával Malibuban. Mindez azután történt, hogy a Los Angeles-i rendőrségen valaki bejelentést tett egy „eldurvult családi veszekedés” miatt, amelyben Michael Madsen és a felesége, a 64 éves DeAnna Madsen is érintett volt. A színészt végül 20 ezer dolláros óvadék ellenében szabadon engedték. A malibui rendőrség közleménye szerint már elkezdődött a nyomozás az ügyében.

Forrás: Luca Carlino/NurPhoto via Getty Images

 

A sztár állítólag egy vita közben meglökte a feleségét, majd kizárta őt a Los Angeles-i otthonukból. Michael Madsen viszont, aki a letartóztatása óta most először szólalt meg a nyilvánosság előtt az ügyvédjén keresztül, azt állítja, valójában a tőle régóta elhidegült felesége „tört be” a malibui otthonába, miután eldurvult a fiuk halála miatt kirobbant vitájuk. Perry Wander, Madsen ügyvédje szerint Madsen ekkor „szembesítette a feleségét a tettével, és megkérte, hogy távozzon”.

Michael mérhetetlen együttérzést és visszafogottságot tanúsított ebben az időszakban a tőle elhidegült feleségével szemben. Egyértelmű, hogy nem bűnös családon belüli erőszak vádjában.

Wander megjegyezte az is, hogy „folyamatosak az ilyen problémák” a pár életében, mióta a 26 éves fiuk, az amerikai hadsereg őrmestereként Afganisztánban szolgáló Hudson Lee Madsen 2022-es öngyilkos lett (Hudsonnak egyébként pont Tarantino volt a keresztapja). A párnak van még egy fia, a 18 éves Luke, aki a szülei különélése óta továbbra is az apjánál lakik.

Öngyilkos lett Michael Madsen egyik fia

A 26 éves, Hawaiin élő Hudson Lee Madsen a sajtóhírek szerint egy fejlövéssel végzett magával. Korábban az amerikai hadseregben szolgált, megjárta Afganisztánt is.

Tovább

 

Michael Madsennek már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel. 2019-ben öt év próbaidőt kapott egy ittasan okozott baleset miatt, amelyben szerencsére senki sem sérült meg. 2022-ben, egy hónappal fia halála után letartóztatták birtokháborításért, amiért 500 dolláros szabálysértési bírságot kapott, és négy napot ült a rács mögött.

(via Hollywood Reporter)