Mindenki Carrie Fishert gyászolja

A művészvilág gyászolja a szívrohamban elhunyt színésznőt, itt vannak a közeli barátok és pályatársak megemlékező szavai.

A 60 éves színésznő december 27-én hunyt el, miután egy egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen rosszul lett, a fedélzeten újra kellett éleszteni. Az utasok között volt egy orvos, aki szakszerűen le tudta vezényelni az újraélesztést. 

Stephen Fry komikus arról ír, milyen ajándékokat kapott tőle. 

Elizabeth Banks színésznő szomorúan azt írta: " Szellemes volt, provokatív, és könyörtelenül érdekes. Az istenit, szerettem őt! Mindenki szerette!" 

Alexander Polinsky színész képpel búcsúzott Fishertől. 

A színésznő kutyája, akinek saját twitter oldala is van,és akit szinte mindenhová magával vitt, arról írt, hogy ő volt a legmenőbb ember. 

Mark Hamill, Luke Skywalker megtestesítője csak annyit tudott reagálni a hírre, hogy "Erre nincsenek szavak".

Harrison Ford mindössze annyit írt: "Megdöbbentett és elszomorított, amit drága barátomról hallottam. Veled vagyunk, a családoddal és a barátaiddal"

George Lucas közleményben reagált Fisher halálára. Mint fogalmazott, szinte teljes felnőtt életükben barátok voltak. Fisher tehetséges volt, okos, aki írt, humorista is volt, és egy olyan színes egyéniséggel rendelkezett, amit mindenki szeretett. "A Csillagok háborújában ő a mi erős és nagyszerű hercegnőnk volt, harcias, bölcs és reménnyel teli, egy olyan szerepben, ami összetettebb volt annál, ahogy a legtöbben elképzelik." -írta, majd azzal zárta sorait, hogy mindenkinek hiányozni fog Leia hercegnő.