Most már biztos: újabb folytatást kap a Venom

Amy Pascal producer hivatalosan is megerősítette, hogy harmadik rész is készül a 2018-as Venom és az idei Venom 2. – Vérontó után.

„Az első rész legalább vicces volt, ez még az sem.

(…) Nem volt nagy durranás az első Venom-film, de Tom Hardy és a poénok ügyesen eladták, a folytatásra viszont csak Hardy maradt, két egymást feleslegesen csépelő szimbióta meg pár csirke” – írta kritikusunk a magyar mozikban október 14-én bemutatott Venom 2. című (anti)szuperhfősfilmes folytatásról.

Ugyanakkor arról is beszámoltunk, hogy a produkció bemutatásakor egyenesen letarolta a mozikat: 90 millió dolláros bevétellel debütált, ami új rekord a járványidőszakban. És a Tom Hardy-féle képregény-adaptáció diadalmenete azóta is tart, hiszen jelenleg több mint 483,3 millió dollárnál jár a világszerte elért bevétele.


Így nem túl meglepő módon hamar felvetődött az újabb folytatás lehetősége, amiről Amy Pascal producer a következőképpen nyilatkozott a Collidernek.

„Jelen pillanatban a tervezési fázisban járunk,

de most inkább arra koncentrálunk, hogy minél többeket csábítsunk be megnézni a Pókember: Nincs hazaút című filmünket.”

A tömörsége ellenére meglepően tartalmas, szűk 4 perces interjút fentebb meg is nézhetjük, és érdemes is, hiszen Pascal arról is beszél, hogy sikerült összetrombitálni a rengeteg visszatérő színészt az új Pókemberre, hogy mióta tervezték, hogy Venom karakterét is bevonják a Marvel mozis univerzumba, illetve hogy eldöntötték-e már a legelején, hogy az új Pókember-filmben megjelenítik a multiverzumot.


(via Collider)

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.