Natalie Portmanhez kerül a kalapács a Thor új előzetesében

És kiderül az is, hogy a kövér Thor már a múlté, a Mennydörgés Istene újra kigyúrta magát.

Júliusban érkezik a várva várt negyedik Thor-film, és most megkaptuk az első kedvcsinálót is. A Thor: Szerelem és mennydörgés a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik, a Mennydörgés Istene a teaser elején még a Galaxis Őrzőivel lóg, de közben arról monologizál, hogy ki kell találnia, ki is ő pontosan. Úgy dönt, felhagy a szuperhősködéssel, és közben láthatjuk Valkűrt, ahogy átveszi az irányítás az Új Asgard királyaként, és feltűnik egy új istenség is, aki valószínűleg a Russell Crowe által alakított Zeusz. A Christian Bale által játszott Gorr, a Mészárost nem láthatjuk, az MCU-ba visszatérő Natalie Portmant viszont igen, aki a teaser végén felkapja Mjölnirt, ő lesz ugyanis a Mennydörgés Istennője. A Jason Aaron képregényén alapuló sztori szerint Thor, Valkűr, Korg és Jane Foster közösen veszik fel a harcot az istenek elpusztítására felesküdött Gorr-ral.  

Portman már a 2013-as Thor: Sötét világban eljátszotta a karaktert, de a folytatásra nem akart visszatérni, mert nem volt elégedett a végeredménnyel, most viszont Taika Waititi rendezőnek sikerült meggyőznie őt a visszatéréstől.

Ahogy az a közösségi médiában megszokott, természetesen volt, aki kiakadt a teaseren. Többen azt kifogásolták, hogy a Bosszúállók: Végjáték végén látható „kövér Thor” már a múlté, Chris Hemsworth karaktere ugyanis egy montázs alatt újra szálkásra gyúrja magát.

Jó lett volna, ha Thor még kövér maradhatott volna egy kicsit, és láthattuk volna, ahogy megtanulja szeretni a testét, és képes értékelni magát úgy is”

- írta egyikük, míg egy kritikus szerint, ha lett volna egy kis bátorság a Marvelben, akkor meghagyták volna Thort kövérnek.

Via: Variety