Nem a Wonka lesz az év filmje, Hugh Grant viszont eszelősen vicces benne - VIDEÓ!

Idén karácsonykor kerül mozikba a Karcsi és a csokoládégyár című népszerű mesekönyv legújabb adaptációja, ami már kapott egy mókás előzetest is.

2021 óta lehet tudni, hogy újabb film készül Willy Wonkáról, a híres mesekönyvíró, Roald Dahl különc iparbárójáról, akit Gene Wilder és Johnny Depp után most a Dűne-mozifilm sztárja, Timothée Chalamet kelt életre a vásznon. Bár rajongók szerint semmi szükség még egy Willy Wonka-filmre, hiszen a korábbiaknál úgysem lesz jobb az új verzió, mások viszont kimondottan örülnek a friss adaptációnak, mert ezúttal nem más bohóckodik a történetben umpalumpaként, mint a brit romkomok királya Hugh Grant! A napokban egy vicces előzetes is befutott a karácsonykor mozikba kerülő, nemes egyszerűséggel csak Wonka címen futó filmhez. Íme:

 

 

A musicalbetétekkel tűzdelt film voltaképpen egy előzménysztori, amiből kiderül, miként csöppent bele a csokoládébizniszbe a egy bizonyos Willy Wonka nevű, fiatal vásári mutatványos és feltaláló. Timothée Chalamet és Hugh Grant mellett olyan neves sztárokat láthatunk majd a filmben, mint Olivia Colman, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Matthew Baynton, Matt Lucas, Rowan Atkinson, Jim Carter, Natasha Rothwell, Simon Farnaby, Paterson Joseph, Tom Davis, Rakhee Thakrar, Justin Edwards, Colin O’Brien, Ellie White, Freya Parker és Kobna Holdbrook-Smith.