Nem fogod elhinni, ki veheti át a menesztett Johnny Depp helyét a Legendás állatok 3-ban!

Mads Mikkelsen for president – azaz Grindelwald! Drukkoljunk együtt, hogy az előzetes tárgyalások sikeresek legyenek!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, miután Depp elveszítette azt a pert, amit a brit pletykalap, a The Sun ellen indított, amiért azok volt felesége, Amber Heard állításaira alapozva „nőverő”-nek titulálták (azaz hivatalosan is bántalmazónak bizonyult), a Legendás állatok filmeket gyártó Warner Bros. stúdió felkérte a sztárt, hogy „önként” adja vissza a Legendás állatok és megfigyelésük 3-beli szerepét.

Depp – aki annak ellenére, hogy nem lesz benne a produkcióban, a sztárgázsit azért így is megkapja – megtette, amit megköveteltek tőle, így azonnal megindult a találgatás, vajon ki lesz az a színész, aki az utolsó utáni pillanatban csatlakozik helyette az Angliában már javában zajló forgatáshoz (sok anyag egyébként nem vész kárba, hiszen az Ollókezű Edward sztárjával eddig mindössze egy jelenetet vettek fel az új filmbe Grindelwaldként).

Mikkelsen a Vészkijárat című 2006-os svéd filmben. Forrás: CineMax

 

A Variety úgy tudja, a Warner a zseniális dán színésszel, Mads Mikkelsennel folytat tárgyalásokat a szerep átvételéről. Mikkelsen nemcsak azért lenne jó választás, mert igen közkedvelt (és botrányoktól mentes, rendezett családi életet él), hanem mert számos egyszerre intelligens és gonosz figurát formált már meg pályája során a Casino Royale Le Chiffre-jétől kezdve a Doctor Strange Kaeciliusán át a Hannibal című sorozat címszerepéig.

Utóbbi széria azért is jó referencia a Legendás állatok 3-hoz, mivel a figurát háttértörténete szerint egykor romantikus szálak fűzték Albus Dumbledore-hoz, és a Hannibalban is megfigyelhető némi homoerotikus vonzalom a címszereplő és az utána nyomozó, Hugh Dancy által megformált FBI-profilozó között. Amennyiben a tárgyalások sikerrel zárulnak, Mikkelsen már a harmadik Grindelwald lesz a három Legendás állatok filmen belül, hiszen az első részben egy alakváltásnak köszönhetően Colin Farrell is eljátszotta a gonosz varázslót.


(via Uproxx, Variety)