Nicolas Cage a malacát keresi

Ismét egy különös filmben Nicolas Cage: a malacát kereső férfi történetének trailere elvarázsol, bár sejtelmünk sincs, mit láttunk.

Különös és megkapó Nicolas Cage új filmjénék előzetese. Egy torzonborz fickó malacával kettesben él az erdőben egy kis kalyibában, a derék malac szarvasgombát túr. Aztán történik vele, az állatka eltűnik, Cage pedig utánamegy a nagyvárosba.

Nagy adag melankóliát sűrítettek ebbe a jó két percbe, de felsejlik némi erőszak is – a Pig John Wick lesz, csak malaccal? Vagy egy komoly filmre számítsunk, amiben egy magányos, megtört ember kétségbeesetten próbálja visszaszerezni egyetlen barátját? Michael Sarnoski író-rendezőnek ez az első filmje, eddig vágóként és segédrendezőként dolgozott, így még csak meg sem tudjuk tippelni, mi is lesz a Pig. De nem kell sokáig várnunk, hogy megtudjuk, július 16-án mutatják be, bár félő, hogy a magyar mozik nem játsszák majd.

Cage egyébként teljesen ráállt a fura filmekre: a Mandy, A szín az űrből és a Willy mesevilága után legközelebb a Netflix Tiger Kingjének eszelős főszereplőjét, Joe Exoticot formálja meg egy sorozatban, a hangját kölcsönzi egy alkoholista sárkánynak, illetve saját magát alakítja a The Unbearable Weight of Massive Talent című filmben.

(Forrás: Uproxx)