Örülhetnek a Terence Hill-rajongók: kedvencük újra Magyarországra jön!

A 79 éves sztár olyan jól érezte magát nálunk, hogy állítólag már októberben visszatér!

Még fel sem ocsúdtak a rajongók Terence Hill múlt heti látogatása után, az olasz legenda máris visszatér hazánkba – írja a Bors. A lap ráadásul úgy tudja, hogy a 79 éves, kékszemű sztárra Fásy Ádám fog főzni:

Te­rence Hill menedzsere mondta, hogy októberben jönnek, és én fogom megfőzni a színésznek a kedvenc ételét – mondta Fásy, aki egyelőre még nem tudja, pontosan mit kell készítenie, de az biztos, hogy nem lesz vele gondja, hiszen korábban Olaszországban a konyhaművészetben is jártasságot szerzett.
Fotó: Kaszás Tamás / Port.hu

 

A Bors emellett arról is ír, hogy a Terence Hill budapesti látogatását szervező cég vezetője egy Facebook-posztban már elhintette, hogy gyerekkorunk kedvenc pofonosztója visszatér hozzánk:

Amikor tegnap kivittük a reptérre, láttam rajta, hogy borzasztóan fáradt, de nagyon boldog volt, és azt mondta, nem bánta meg, hogy Magyarországra jött. Sőt, amit tudok, hamarosan ismét itt lesz.

Ha ez igaz, az nagyon jó hír a magyar Terence Hill-rajongóknak! A Romis Mozi által szervezett múlt csütörtöki esemény, Nevem: Thomas díszbemutatója ugyanis kisebb botrányba fulladt, mivel nagyon sokan nem tudtak közös fotót és aláírást kérni Hilltől, holott a promóciós anyagban közönségtalálkozóként volt meghirdetve a várva várt esemény. A Romis Mozi egyik vezetője egy hosszú Facebook-bejegyzésben válaszolt a rajongók dühös kommentjeire, és részletesen elmesélte a díszbemutató, valamint a sztár magyarországi látogatásának megszervezését. Bár elnézést nem kért a kissé kaotikus este miatt, kárpótlásként felajánlott minden csalódott rajongónak egy Nevem: Thomas dvd-t.

Fotó: Kaszás Tamás / Port.hu

 

Terence Hill legújabb filmje, a november 4-től moziforgalmazásba kerülő, jövő januárban dvd-n is megjelenő Nevem: Thomas egyébként nem lett akkora klasszikus, mint a Nevem: Senki. De így is jó volt nézni, mert egy szívbemarkolóan szép elmélkedés lett az életről, a halálról és a világmindenségről. Részletes kritikánk itt olvasható.