Összeállt A fantasztikus négyes-reboot szereplőgárdája

A Marvel pedig ezzel párhuzamosan több fontos premierdátumot is bejelentett.

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a The Fantastic Fourral indítják a Marvel hatodik fázisát, de most egyrészt hivatalosan is bejelentették a film szereposztását, a bemutató végső dátuma is kiderült (2025. július 25.), másrészt további filmeket és premierdátumokat is felsoroltak, amelyek az akkor kezdődő időszak során érkeznek majd.


2025. november 7-én érkezik a Blade-reboot, 2026. május 1-jén az Avengers: The Kang Dynasty, 2027. május 7-én pedig az Avengers: Secret Wars. A Fantastic Four-reboot előtt, azaz az ötödik fázis során pedig jön a Deadpool & Wolverine (2024. július 26.), a Captain America: Brave New World (2025. február 14.) és a Marvel’s Thunderbolts (2025. május 2.) – a dátumok minden esetben az amerikai premiert takarják.

A The Fantastic Four végső és hivatalos szereposztása pedig a következő: Pedro Pascalt láthatjuk Reed Richards, vagyis Mister Fantastic szerepében, Vanessa Kirby játssza Sue Stormot, azaz a Láthatatlan Nőt, a Stranger Thingsből ismert Joseph Quinn a testvérét, Johnny Stormot, azaz a Fáklyát, A mackó című sorozattal híressé vált Ebon Moss-Bachrach pedig Ben Grimm, azaz a Lény lesz.

Kirby, Quinn, Moss-Bachrach és Pascal. Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images, Cindy Ord / Getty Images, Kevin Mazur / Getty Images és Jeff Spicer / Getty Images for Disney


Stan Lee képregénye alapján több filmverzió is készült már, és mindegyik híresen rosszul sikerült. A 2005-ös Fantasztikus négyesben és 2007-es folytatásában Jessica Alba, Ioan Gruffudd, Chirs Evans és Michael Chiklis játszották a főbb szerepeket, majd 2015-ben jött a ráncfelvarrott verzió, A Fantasztikus Négyes Kate Marával, Michael B. Jordannel, Miles Tellerrel és Jamie Bell-lel. Nagyon kíváncsiak vagyunk, ezúttal mit hoznak ki az alapanyagból, hiszen a filmet

a WandaVízió direktoraként ismert Matt Shakman rendezi, és a Fantastic Four tagjai most először lesznek beágyazva a Marvel moziuniverzumba.


(via ScreenRant, Independent)