Rajongói is alig ismerik fel Dwayne Johnsont az új filmje első képkockáján

A Szikla alakítja a drogfüggősége miatt visszavonult bunyós legendát, Mark Kerrt a The Smashing Machine-ban.

Dwayne Johnson, a Halálos iramban és a Jumanji franchise sztárja nemrég úgy döntött, a kasszarobbantó blockbusterek helyett inkább nagyobb kihívást jelentő dolgokkal próbálkozik, és „olyan filmeket készít, amelyek számítanak”. Az első ilyen fecske a The Smashing Machine lesz, amit Benny Safdie rendezett meg a jelenlegi legsikeresebb függetlenfilmes stúdiónak, az A24-nek (itt készült többek között a Minden, mindenhol, mindenkor, a Vaskarom és a Midsommar is).

A Szikla ezúttal azt az MMA-ketrecharcosként is nagy sikereket elérő birkózót, Mark Kerrt alakítja az új filmjében, aki súlyos kábítószer-függőséggel küzdött, mielőtt végleg visszavonult volna a szorítóból. Az A24 nemrég közzétette az első hivatalos jelenetfotót a The Smashing Machine-ből,

és bizony beletelt pár másodpercbe, mire a közösségi médiában az emberek rájöttek, hogy az az izomkolosszus ott a ringben bizony a Szikla (és mellette Emily Blunt)!

A The Smashing Machine lesz Benny Safdie első rendezése, de korábban már számos sikeres produkció stábjában ott volt: ő játszotta például Teller Edét az Oppenheimerben, a Csiszolatlan gyémánt című Adam Sandler-film forgatókönyvét pedig a testvérével, Josh Safdie-val együtt jegyzi. A Szikla és Safdie 2019 óta tervezgették ezt a Mark Kerr-portréfilmet, de a a világméretű koronavírus-járvány miatt megszakadtak az előkészületek. Évekkel később Dwayne Johnson és Emily Blunt épp telefonon beszélgettek, amikor a színésznő elárulta, hogy pont előtte nézett meg egy 2002-es dokumentumfilmet Mark Kerr-ről (The Smashing Machine: The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerr), és az alapján azonnal biztatni kezdte kollégáját, hogy mindenképpen meg kell csinálniuk ezt a filmet.

(via Uproxx & Variety)